Povratak na članak

Građani i elite još se nisu identificirali s Unijom

Europska unija više nije sustav koji je jedinstven kad su u pitanju vrijednosti. Taj sustav vrijednosti ozbiljno je ugrožen, smatra Jandroković.
Objava 27. lipnja 2018. 224 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 4
 • MATEO:

  Gospodine Jandrokoviću, ispravnije bi bilo da ste prije spomenuli elite nego građane. Ja ,stanovnik ili žitelj ( ne volim biti građanin jer s druge straqne imamo seljake) RH sam se od nastanke EU s njime identificirao,. priželjkivao je i dočekao, ... prikaži još!, ali nisam doživio da se je lokalna vlast, ajmo reći elita s njome identificirala, već je ostala na brdovitom Balkanu. Mate

  22:30 27. 6. 2018.
 • Danijel2:

  Treba se prvenstveno uzdati sam u sebe. Bježeći od nekih postojećih porobljivača, Hrvati su upadali u ralje još gorih. Kako su prošli Radić, Frankopani i brojni drugi ! Prema tome kako mediji rade (RTL, NOVA TV, dijelom i HRT), mi ... prikaži još!, mi smo još na Balkanu.

  14:52 08. 8. 2018.
 • Tihi:

  Građani i elite još se nisu identificirali s Unijom a znamo da se unija nije identificirala sama sa sobom . Izbjegklice - posljedice rata zadaju pored "super zarade prodajom oružja" i osvajanja teritorija . se obijaju o glavu sa obzirom ... prikaži još!om što narod uspijeva da pobjegne iz pakla i kad nema kuda bježe i svojim neprijateljima u ruke koji nisu naoružani i ne ubijaju ih kao doma u njihovim domovinama ... Sad kako to riješiti . Zato je jedino riješenje ne konvencionalni ratovi . Samo nesmije nitko da to kaže pravi koji misle i to predobro zanju istinu.. !!!

  16:50 27. 6. 2018.
 • Tihi:

  Jandroković naglašava kako je želja hrvatskog naroda od samog početka stvaranja neovisne države bila vraćanje u europski krug. Da prevedem pod Njemačku komandu misli nam reči ali to na moderni naćin..Mladi veze nemaju o tome " EU krug zanči dupe ... prikaži još!pe na jug" Na pameti nam nije bila , nikako neovisnost sloboda i nezavisnost . (od nove ove velike bolesne od <amera 100% ovisne ove nove yugoslavije zvana eu !) To nam nije nikada bilo na pameti / njihova diktaura / to što smo onda pričali raji balkanskoj je bila čista laž kao i ovo sada kad neznamo tko to sa nama vlada "!!

  16:42 27. 6. 2018.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.