Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oteta Ana Patačko:
Povratak na članak

'Govorio mi je - bolje da te ubijem ja nego da pogineš u svjetskom ratu'

Bila sam psihički stabilna sve dok nisu uletjeli specijalci. E, onda sam pukla, kaže žrtva dramatične otmice

Komentari 6

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:31 13.03.2014.

Hm, u što se sve to pretvorilo zbog jednog sapuna. Kao da je sam vrag slagao scenarij. Sva sreča da je dobro prošlo. Mislim da to nema veze sa psihičkim bolestima, nego tip, kad osjeti agresiju i proganjanje, reagira kaokao zvijer i nastoji preživjeti. Možda je čak i zatvor bolji za njega, jer se očito na slobodi ne snalazi, a i ljudi u njegovoj okolini mogu odahnuti.

VL
ZU
zumberak301
08:03 13.03.2014.

Ovaj covijek je tesko psihicki bolestan,vjerojatno su i njegova ubojstav posljedica bolesti.Ova otmica je takodjer izvedena zgog bolesti.Trebao bi kod psihijatra na lijecenje i ako kasnije uzima propisane lijekove moguc je povratak u normalan zivot

VL
BI
billynik
22:52 12.03.2014.

E da ne bi ovog Cvrtile ne bi znali što je to uobičajeno a što nije.

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
07:20 13.03.2014.

Ovo je poruka našoj policiji da se ta protuha (dvostruki ubojica) ne smije tako lako pustiti uskoro iz zatvora. Ali da tamo i radi, da si zaradi ručak. Onako ćemo mi porezni obveznici sve to morati platiti.

VL
PC
poshten_chovek225
09:41 13.03.2014.

Ovaj crtula previse mudruje , koju vrst narkotika koristi, pa mi znamo da svaka takva operacija trazi drukciji pristup reakcije kao i same akcije, - po njegovom izvjescu zakljucujem da su na ovog umobolnog naletili ko corava koka na zrnozrno , te im se posrecilo jer je bilo u gradskoj zoni sa vecinom policijskih patrola

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.