Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žarko Puhovski:
Povratak na članak

'Gotovina se vidi na nekoj od visokih političkih dužnosti'

- Ovo je veliki šamar Srbiji i velika potpora Hrvatskoj, to je nedvosmisleno - kazao je Žarko Puhovski.

Komentari 156

MR
mravac8
18:57 17.11.2012.

D.Š. Uostalom, budale poput tih su mu jučer živždale kada se zahvalio predsjedniku i premijeru Hrvatske.

VL
LO
lokun
18:28 17.11.2012.

Ovaj čovjekje SVJEDOK optužbe protiv generala ANTE GOTOVINE čije je svjedočenje Hag odbacio kao nevjerodostojno. Ovo svjedočenje takozvani hrvatski mediji prešutjeli su. Idiote sram te bilo svjedočio si i 71 lažno protiv HRVATSKE MLADOSTI i svjedočio si i kada si Hrvatsku htio gurnuti u zločinačke tvorevine a takozvane hrvatske televizije daju ti prostora da sereš po narodu i državi. Sram te bilo.

VL
SN
Snowman
18:27 17.11.2012.

najbolje da Pupovac skupi sve "nesretne" Srbice i da kolona krene prema Istoku, bez povratka naravno. Djakulu nesmiju nikako zaboraviti i on treba da ide.

VL
Avatar puky
puky
18:27 17.11.2012.

"Jer, u suprotnom, bilo bi to jako loše i za srpsku zajednicu u Hrvatskoj, ali i za ukupne srpsko-hrvatske odnose - rekao je saborski zastupnik Milorad Pupovac" ... kako nas povijest uči sve što je do sada bilo dobro zaa srbijansku zajednicu u Hrvatskoj i hrvatsko-srbijanske odnose bilo je loše za Hrvate ma gdje bili i za hrvatsko-hrvatske odnose po modelu ustaše-partizani ... temeljem toga lako je zaključiti što je dobro a što loše za Hrvate ... a valjda smo mi "glavni" u ovoj priči a ne neki odnosi ili manjinska zajednica ... strava ...

VL
SJ
Sve je uzalud
18:28 17.11.2012.

Počeo si bajati Puhovski nije zima.

VL
Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
18:28 17.11.2012.

Zašto se daje medijski prostor ovom korumpiranom izrodu? Puhovski i obitelj već desetljećima peru novac preko raznih udruga i služe svakoj trenutnoj vlasti da daju tanku pseudo-intelektualnu glazuru na tekuće svinjarije.

VL
LO
lokun
18:31 17.11.2012.

Pere novac i optužuje Hrvatsku po svijetu( a supruga bi nam HTELA DECU odgajati )od koje živi bolje nego MINISTAR kako pjeva naš pjevač.

VL
OB
-obrisani-
18:33 17.11.2012.

Pupovac ostaje srbin i u najtezim situacijama po sebe.Sada kada je i zvanicno stigla potvrda o legitimnosti Oluje,o nekrivnji Hrvatskih generala...on...pupovac i sada jos uvijek poteze pitanje nekakvih zlocina poslije Oluje!!!! Ma molit cu lijepo...koliko je to njegovih srba izginulo u tom vremenu koje on pominje???Koliko?I koliko je to u odnosu na sve one pobijene i unesrecene Hrvate i ostale ne srbe koji su stradali od cetnika prije Oluje?Zlocin poslije Oluje?Najveci zlocin poslije Oluje je sto ih je premalo...previse premalo izginulo ili bolje receno...previse ih je ostalo...cak oko 3 %.

VL
MR
mravac8
18:36 17.11.2012.

General se vidi na nekoj političkoj funkciji ? Hmmmmmm ...... dakle, ipak .... Moram priznati da će me, ako je to točno, takva odluka generala razočarati. Jer danas biti političar u Hrvatskoj i nije baš nešto. Osim toga, može see dogoditi da i on ispadne loš političar. Jer ljudi nisu svestrani i to što je odličan vojnik,. vojni stručnjak, general ...... jer je upravo tom zvanju posvetio svoj život može lako značiti da u političkim vodama ne pliva baš dobro. Ali, razumijet ću njegov postupak, ipak treba zarađivati za život, održavati vilu ...

VL
MO
morales
18:40 17.11.2012.

@mravac8 Kako je, jel se držiš? Težak dan jučer, sigurno nije lako. Kanu mi suze na pomisao tebe i takvih ako Gotovina dođe na visoku političku funkciju, to bi vam bila točka na i. Upravo zato trebamo se nadati daa će takvi od sada preuzimati funkcije, pa da konačno na političkom vrhu imamo iskrene Hrvate.

VL
MA
majketigaspalim
18:38 17.11.2012.

Koga briga što misli profesionalni svjedok Haaškog tužiteljstva?

VL
Avatar El Indio
El Indio
18:38 17.11.2012.

'Gotovina se vidi na nekoj od visokih političkih dužnosti' ------------------------------------------------------------------ Da bog da se kandidirao za predsjednika

VL
PE
Pemac49
18:40 17.11.2012.

I Josipovicu sam poslo danas Pismo ! Ovako ti nazivi Hrvatski Gradjani "Srbske Nacionalnosti " i sad ove Srbske Zajednice ! Polako mi idu na zivce !Svaki koji se rodio u Hrvatskoj i njegov otac i djed i sad odjednomom je Srbin ! I to samo zato sto je Pravoslavne Vjere !koji se smatraju Srbima neka idu u Srbiju nitko ih ne progoni nit ih itko tjera ,da ne bi bilo pogresnog misljenja ! Ako svi koji su pravoslvci su Srbi onda je i Rusija ,Bugarska i Grcka i pola Libanona itd SRBIJA onda stvarno imate jako Veliku Srbiju !Jeste stvarno najglupija Nacija na Svjetu zao mi je ali tako je ! Hrvatski Gradjani zivi bili pa nema veze koje Vjere Domovina vas voli ako i vi nju volite !Vas barba Jose

VL
BE
betika123
18:41 17.11.2012.

17.11.2012. u 18:36h mravac8 je napisao/la: I ja kažem, hm ...jer , pogledaj malo Sabor! Kad poslušaš tko i što govori, onda moraš doći do zaključka da baš svatko može biti političar. Odgovornost nikakva, a plaćica ide. Sjeti se Rojsaa , pa Kiće Slabinca, Mirka Filipovića i dr.

VL
OB
-obrisani-
18:41 17.11.2012.

Na portalu Dnevno objavljena je prognoza Puhovskoga koji je najavio da će generali biti oslobođeni.

VL
LO
lokun
18:42 17.11.2012.

17.11.2012. u 18:36h mravac8 je napisao/la: On je budući predsjednik Hrvatske , nema više UCJENA od belosvetskih hohštaplera, on je naš Gurion!!!!!!!!!! Ante Gotovina ČETVRTI predsjednik Hrvatske. Ovi koji su pisali optužnicu protiv njega i sada uživaju na funkcijama od ujedinjenih naroda do takozvanih udruga, nekakvo civilno društvo masno plaćano izvana po Hrvatskoj izgubili su svaku moć.

VL
KL
klokan13
18:44 17.11.2012.

Jako me nervira ovaj pupavac. Taj tip s uplakanom facom NIKADA nije spomenuo ni jednu jedinu žrtvu koju su lišili života prpaonici njegovog naroda a sve u ime "velike srbije" Nikad nije zaplakao za škabrnjanima, vukovarcima, cijelim selima na banovini, šarenom kulom .... a uredno prima plaću iz proračuna HR. Ovo konačno nije samo njegova sramota već i države, a mogli bi se i javiti i pošteni srbi u HR kojih ipak ima. Malo, ali ih ima.

VL
OB
-obrisani-
18:44 17.11.2012.

Dikobraz je najzaslužniji za Gotovininu slobodu. On se borio da Gotovina ode u Haag, poput Stipetića i Ademija, da dâ izjavu i spere ljagu sa svoga imena. Tuđman i njegovi kriminalci to nisu dopuštali. Mesić je maksimalno surađivao s Haagom,om, vjerovao u pravnu državu i na kraju se pokazao najvještijim političarem nakon Tita. Ti bi se, čovječe, trebao pozabaviti svojom ličnošću jer imaš puste godine, a mozak ti radi na osnovnoškolskoj razini. Sramota! - 17.11.2012. u 18:32h Aristarh. je napisao/la: Želim upozoriti da je Ante Gotovina čovjek koji sebe vidi kao kandidata za neku veliku političku dužnost i on će jako paziti što radi u sljedećim tjednima i mjesecima - kaže Puhovski. ................ i ostade živ. Kako nizak potez ljigavog Puhovskog. Čovjek se nije ni odmorio od puta iz Haga a on ga već upetljava i dobro znane udbaško-političke smicalice. Iza ovoga mi stoji društvo oko Dikobraza trenutno zavučene u svoju smrdljivu rupu. Dikobraz zna kako je on srao po Tuđmanu kad je došao na njegovo mjesto pa se boji da se nešto slično njemu ne dogodi. Odmah je krenuo (krenuli su) u akciju.

VL
OB
-obrisani-
18:45 17.11.2012.

Jedna lasta ne čini proljeće! --- 17.11.2012. u 18:40h morales je napisao/la: @mravac8 Kako je, jel se držiš? Težak dan jučer, sigurno nije lako. Kanu mi suze na pomisao tebe i takvih ako Gotovina dođe na visoku političku funkciju, too bi vam bila točka na i. Upravo zato trebamo se nadati da će takvi od sada preuzimati funkcije, pa da konačno na političkom vrhu imamo iskrene Hrvate.

VL
ST
stomugromova
20:37 17.11.2012.

Otkud njemu takav zaključak ? Mislim da čisto špekulira i nagađa.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.