Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stvaranje države

Gotovac: Živa je, bila je živa i živjet će Hrvatska!

27.06.2021.
u 22:22

Mitinzi po Hrvatskoj i huškačka propaganda iz Srbije bili su uvertira u rat i strašne zločine

Komentara 3

SE
senijor121
08:26 28.06.2021.

Teško bismo mi imali svoju Hrvatsku da nismo imali Oca domovine, koji je vozio razne slalome između raznih neprijatelja, srba, domaćeih izdajnika-komunjara, svjetskih političara i na kraju pokraj svih prepreka svom narodu donio najveću medalju, slobodnu , nezavisnu državu Hrvatsku

ĐU
Đueo
08:32 28.06.2021.

Negdje 1991 sam upoznao Vladu Gotovca, 3 puta. Možda zbog robijanja,godina ,umora lupao je gluposti i besmislice. On je intelektualac,vođa ,vizionar... hvalili ga drugovi. Možda je i bio nekad. A nikakav smislen razgovor se nije mogao voditi s tim propuhom,njemuu je trebao skrbnik.Hrvatska je jadna zemlja, u nedostatku pravih veličina i mislioca veliča takve kao Gotovac.

GO
goran2hr
23:49 27.06.2021.

Stvaranje države??! Pa lik je bio tada nebitan, a na sudbinu države najviše je utjecao, kada nam je na vlast doveo one koji su ga nekada strpali u zatvor. Više od njega i njegovih govorancija, značio je bilo koji hrvatski vojnik u rovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije