Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVATIO JE NA DJELU?
Povratak na članak

Gost restorana na dalmatinskom otoku: Konobarica je iz slavine ulijevala vodu u boce

To je za mene vrhunska sramota. Jednom riječju, prijevara, sitno kokošarenje, otimanje ljudima koji su tu došli na odmor, u goste. Nikad im dosta, iako su zarade na hrani i piću astronomske, kaže gost restorana

Komentari 23

Avatar Povucimezarep
Povucimezarep
09:48 07.10.2022.

Za stolom se dobije "zapečaćena" boca. Ovaj "alarm gost" jednostavno LAŽE! Svatko tko u Dalmaciji ljeti puni boce i stavlja ih u frižider (a to je SVI) zna da jednom korištena boca, iz frižidera, ne može proći pod novu ni da se na glavu nasadiš! .... (šta je ovaj članak? Podrška Vučiću da se ne ljetuje u Hrvatskoj?! ..... nego kad će vlasnik promijeniti domenu iz hr u rs, " da se ne lažemo"?)

VL
ME
MediciKM
10:28 07.10.2022.

Laž na entu. Svakom gostu se na stol donese NEOTVORENA boca. Žena je možda točila boce pa zalijeva cvijeće i sl. Pored ovakvih priča po novinama, Vučko je mala beba i bezopasan.

VL
ST
Stipan
09:19 07.10.2022.

Nije sam. To se radi po cijeloj obali. Najveći krimosi su ugostitelji.

VL
DO
domagoj1492
10:41 07.10.2022.

Čuj ovog , astronomske zarade, ajd majstore otvori restoran i ti budi astronaut ako je to tako odlično. Pitam se zašto je stalno barem 500 restorana na prodaju ili najam na oglasnicima?? . Svi bježe iz tog zla od poslala . Biznis za sirotinju je to

VL
ZP
zeljko.posaric.9
09:10 07.10.2022.

Hrvatska voda "iz slavine" vodovoda je apsolutno pitka i kvalitetna, ništa lošija od one iz boce.

VL
WC
wolf_cro
10:23 07.10.2022.

Priča baš i ne drži vodu (neobičan izbor riječi :)). Kao prvo, ugostiteljstvo ne prodaje gostima ni sokove ni pića iz litrenih plastičnih boca od litru i pol, nego u staklenkama (mislim na sokove tipa Coca-Cola, Sprite i sl., a vode su obično u plastičnim bocama do pola litre, ali ima ih i u staklenkama). Osim toga, da netko ovako mulja ne vjerujem da bi to radio doslovno ispred gostiju. Ima prevaranata među ugostiteljima prilično, ali ni svakom gostu ne treba vjerovati.

VL
DU
Deleted user
11:08 07.10.2022.

Lastovo je poseban slučaj da je voda iz crpilišta slanija (elektrovodljivost kao parametar) nego što se dopušta pa se onda pribjegava desalinizaciji, što pak ište električnu energiju. Tako da ne uništava instalacije (npr. vodokotlić) tamo toliko kamenac, koliko sol - jer se pumpe i desalinizator ne održavaju kako bi trebalo. U pogledu ove ugost. prevare, u Splitu čak vježbaju otvaranje boce vode da ima zvuk kao da je čep tog trena "odvidan", dakle ima toga i na kontinentu, ne samo otocima. I protu-radnja je tražiti gaziranu vodu, tu nema točenja iz slavine - ali onda se izmotavaju da ima samo u bokalu, gdje pak uliju pola iz slavine.

VL
KO
koraknaprijed
09:31 07.10.2022.

Vidi ti UDARNE vijesti,pa to znaju i vrapci na grani,da mi je samo jednu kunu po takvoj boci napunjenom ove sezone u Hrvatskoj,ja bi bio miljrder.

VL
EZ
ezer
22:14 07.10.2022.

Obično dobijemo zatvorene boce pića, nisam vidio da netko služi otvorene. Ovo se želi dati samo negativan publicitet ugostitelju i destinaciji.

VL
TO
TORQUEMADA
06:13 16.10.2022.

Lastovo je spojeno na pelješki vodovod prije više od deset godina i nije točno da ta voda nije za piće zbog klora i kamenca. Prije se koristio desalinizator, a još ranije izvor boćate vode iz polja Prgovo, tada se nije moglo piti vodu iz cijevi. Ipak, u konačnici se može zaključiti kako je ovo samo još jedan maliciozni članak nekoga tko želi nanijeti štetu lastovskom turizmu. Besmisleno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.