Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZDAŠNI PAKET POMOĆI
Povratak na članak

Gospodarstvu SAD-a 1,9 bilijuna dolara pomoći zbog korone

Bidenova administracija donošenje ovog paketa u Senatu smatra svojom prvom domaćom pobjedom

Komentari 10

Avatar Tombstone
Tombstone
01:29 08.03.2021.

Uz put, radi se o 1,9 milijardi, ne tisuca milijardi. Nasa rijec za billion je milijarda. I uz put, kako to da ne primjecujete da bidena od inauguracije nitko nije vidio, nigdje se nije pojavio, nije odrzao niti jednu press konferenciju....

VL
ST
Startrack
02:19 08.03.2021.

Evo stosu i ostali Amerikanci rekli. Pojedincima mrvice. Crnci farmeri, sta god to bilo, dobice od ovoga otplatu njihovog kredita 120%. Nije pisana greska. Ako crnac farmer je digao kredit bitcemu otplacen kredit i dobic jos 20% viska. Naravno sace sace svi crnci postat farmeri odjednom.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
01:14 08.03.2021.

Amerikancima ide samo 20% od tog iznosa. Ostatkom se financira demokratska stranka i liberalne organizacije u svijetu. Zasto o tako ozbiljnim temama zadatak pisanja clanka dajete deckicu?

VL
Avatar kenshi
kenshi
22:29 07.03.2021.

Korona je samo krinka. Devedeset posto tog novca ide u crni fond kako bi demokrati podmazali buduće izbore i stvorili diktaturu.

VL
SI
sisavac
11:38 08.03.2021.

A kome će uvaliti obveznice za to? Kinez i rus ih ne kupuju više, japanac usporava... Polako se piramida urušava, što ne proglase ono što jesu, tvrda komunistička zemlja, jednoumlje i cenzura, praćenje, uhođenje, zatvaranje na prvi mig da govoriš protiv države...

VL
Avatar cros
cros
09:08 08.03.2021.

Potpuna je glupost taj "paket", jer Biden će dva biliona dolara u suštini "naštampati" za potrošnju i istodobno uvećava poreze za gospodarstvo. Tako će gospodarstvo ostati sa manje raspoloživot novca i trebati uvećati ponudu robu jer će porasti potražnja za ta cirka dva bilijuna dolara! Američki dolar se već počeo srozavati u odnosu na kanadski dolar, sa 75 centi za jedan kanadski, sada se taj kanadski plaća sa 80 centi za jedan kanadski dolar! Ovo se događa zato, što Biden također štampa novce i plaća dvostruku cijenu za cjepivo! Zbog toga su nestašice cjepiva diljem svijeta, samo to nitko ne govori, posebice ne EU koja je podržavala Bidena za predsjednika SAD! Svako doštampavanje ima mulitplikativno djelovanje tijekom godine. Tako će ovih 2 bilijuna na koncu godine biti poput 10 bilijuna novca! Točno, to će biti inflacijski udar na posrnulo američko gospodarstvo! Kamatne stope će porasti zbog toga u SAD, što će dodatno oslabiti američko gospodarstvo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.