Povratak na članak

Gospodarstvo raste, migranti i iseljavanje najveći izazov

Jandroković: Nikad prije nije bilo veće potrebe za EU. Hrvatska u takvim okolnostima mora tražiti vlastito mjesto
Objava 27. lipnja 2018. 441 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 3
 • stefj:

  Migranti i iseljavanje? Po meni su veći izazov loši potezi vlade, poput nacionalizacije 2. mirovinskog stupa i potpune nacionalizacije zdravstva, te vraćanje ka dogovornoj ekonomiji i jačanje paradržave (parafiskalnih nameta)... Iseljavanje je samo posljedica te politike. Tko će ovdje raditi? ... prikaži još! Em imamo najveća davanja na plaću, em će mladi ostati bez mirovinske štednje. Ma tko je lud ostati ovdje...

  19:26 27. 6. 2018.
 • Stegosaur:

  Hrvatsku sam zamišljao kao drugu Švicarsku, no umjesto Švicarske, dobili smo Švicarske penzije, za koje su i price u Jugi staroj kolale priče kao "najlošiji izračun penzija u EU"! Rast nečega više mi liči na laž, jer nama treba rast ... prikaži još! "proizvodnje" ma kakova ona bila!? Očito je da je vrijeme starog Svijeta i takvog načina proizvodnje davno nestao! Sada su nam potrebne sasvim druge vještine proizvodnje, samim tim i drugačije škole!? Eto, Finska ima najbolje pokazatelje školovanja mladih u Svijetu! Išao ih je netko posjetiti, vidjeti kako su popravili školstvo? Ne, nitko tamo nije išao, otkriti Finsku "tajnu" tako (800%) uvećanog znanja i uspjeha učenika?! Jedan mali osvrt s moje strane, kako pametni uče na tuđim greškama a ne na svojim greškama! Tko sada nama može "garantirati" da tih 30% pokusnih učenika neće "doslovno promašiti cijeli svoj nauk)!? Sjetite se Šuvara? Mislim na kraju, da Hrvatska, kao jedna slobodna, Zapadnjački ustrojena zemlja, ima neograničeni broj mogućnosti, no političari to moraju "stvarno htjeti" i prestati se boriti za fotelje nego za Hrvatske građane koji su ih i postavili da rade to što rade? Da sam ministar gospodarstva, otrčao bih pješice do Sv. Nedjelje i zamoliti čudotvorca "mislim" Rimca, te ga zamoliti da učinimo jedan "Narodni automobil na struju" te uposliti bar 3000 ljudi i tko zna koliko sve onih koji izrađuju razne dijelove , plastika, lim ili bilo što od kvake takvog auta na dalje, pa da za 6-10 tisuća €, Hrvati učine napokon svoj auto!

  20:07 17. 9. 2018.
 • mulag:

  izaZOV divjine

  18:22 27. 6. 2018.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.