Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKE PREDSJEDNICE
Povratak na članak

Gospodarska suradnja ključ je dobrih odnosa i s dijasporom

Poruka dijaspori je da hrvatska Vlada stvara uvjete za lakši povratak iseljenika te za ulaganje u hrvatsko gospodarstvo

Komentari 11

DU
Deleted user
17:36 18.08.2017.

Da, sa susjednim zemljama i zemljama u okruženju treba usko surađivati jer se i većina trgovinske razmjene ali i ulaganja odvija u okruženju; Italija, Austrija, Franscuska, Njemačka, Madžarska, Češka....joj, pa naravno i Australija iz koje ćemo uvoziti ili u kojuu ćemo izvoziti hranu svih vrsta - pa blizu smo i to neće poskupjeti robu...a LNG, informatiku, elektroniku...drže jake hrvatske tvrtke..ili..ups...pa to je u rukama stranih investitora...pa će Australija ulagati u

VL
DD
ddh
18:55 18.08.2017.

U Hrvatsku sa takvom drustvenom klimom kakva jest, sa od komunista okupiranim medijima, sa neprekidnim podpirivanjem mrznje i govorom mrznje iz komunistickih-ljevicarskih krugova, tesko ce netko iz dijaspore nesto ulagati. Kad netko iz dijaspore osim one Bosanske shvati, da u Hrvatskoj ne zivi samo gradjanska postena Hrvatska, nego i komunjare poput Josipovica i drustva i da medijima vladaju isto tako hrpe komunjara, spletkarosa i lazljivaca, malo ce ih cak dolaziti u Hrvatsku. Hodati Zagrebom i sretati razne Severove ili Vlahove, sretati razne Bernardice ili Pusice je nesto, za sto jedan Hrvat iz dijaspore treba imati jako dobar zeludac. Ima cak i puno Hrvata koji trenutno borave izvan Hrvatske, koji ne zele nogom krociti u Zagreb, jer postoji opasnost da sretnu jednu Terselicku i da gledaju prenamganje komunista. Nek i Vecernjak objasni zbog cega su njegova inozemna izdanja prepolovljena i zbog cega broj prodanih novina pada iz dana u dan. Zbog cega ljudi koji su taj list kupovali i citali godinama, danas taj list ne zele niti otvoriti, jer nisu spremni citati spletke, lazi i nebuloze jedne Puljiske ili Zonje, citati podmetanja i mudrovanja jedne Bobanove i ostalog crvenog drustva.

VL
CE
centirion
18:02 18.08.2017.

Hrvatska Vlada! Drugim riječima hrvatskoj dijaspori ! Dođite da vas opljačkamo:naknadama, porezima,nametima i tko zna,već čemo nešto smisliti!

VL
Avatar popij jednu praljkovaču
popij jednu praljkovaču
19:35 18.08.2017.

jedva čekam da netko iz australije dođe uložit pare u moju baraku,da mi je vidjeti tu b.....u

VL
VA
vadis
20:19 18.08.2017.

Gospodja predsjednica lijepo prica, a praksa? Iseljenistvo nece nasijedati samo lijepim rijecima. Dosta je obmana!

VL
DU
Deleted user
18:58 18.08.2017.

uh koji ruzan naziv dijaspora ljepsi je izraz hrvati iz australije ili novog zelanda politicka suradnja je osnova gospodarske suradnje malo ce se hrvata vratiti u domovinu proces je obrnut hrvati se masovno iseljavaju na zalost

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:34 18.08.2017.

hahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.