Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMALA HARRIS
Povratak na članak

Gospođa potpredsjednica ne postoji više samo na filmu

Kamala Harris prva je osoba afričko-azijskog podrijetla na položaju druge osobe Sjedinjenih Država, a nazivaju je i “ženskim Obamom”.

Komentari 3

Avatar mofo
mofo
23:31 11.11.2020.

Nego, ima li ista zadnjih dana o kamali harris osim sto je zena i crna? Zar se samo zbog tih "atributa" izabire i ocjenjuje politicare? A hmm, jos ni nije potpredsjednica koliko je meni poznato..

VL
PR
Prat
09:26 13.11.2020.

Pa ona i je glavna..ne valjda mumija Biden koji u veljači ima uvjete za penziju

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
00:56 13.11.2020.

'Može biti ideal mladih' bwahahahahaha, silvije tomasevic uopce nema pojma kaj pripoveda. mozda bi mu bilo bolje neka se zaposli za new york times, barem bi imao vecu placu za bedastoce kaj pripoveda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.