Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija spašavanja
Povratak na članak

Gospićki HGSS se tri sata probijao kroz snijeg do bolesne starice

Starica se dva dana borila s teškim bolovima u trbuhu, a do zabačenog zaseoka vozilo Hitne pomoći nije se moglo probiti

Komentari 5

DA
darkor31
11:22 14.02.2012.

Svaka čast!

VL
KA
Karla
10:55 14.02.2012.

Hvala spasiocima, a gospođa neka se što prije oporavi!

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:21 14.02.2012.

Hm To ti je hrvatska tuga. Ima mnogo staraca koji ne mogu brinuti o sebi i umiru sami, a imaju imovine koja bi se mogla operacionalizirati, a ne da kad baka umre, veseli nasljednici prodaju gruntovec i dobro žive, aa o jadnici nitko nije brinuo. U međuvremenu mi kao društvo plačamo razne službe koje itekako koštaju da bi spašavali stare ljude. Ali to smo ti mi hrvatići j..o ti nas.

VL
OS
osica
11:50 14.02.2012.

Hrvatska ima - \"nevjerojatnu snagu u običnim ljudima i u nemogućim uvjetima su pobjednici \" - čestitke HGSS i cijenimo to.

VL
KI
kiwi2
12:41 14.02.2012.

. Ovo je lagano nevjerovatno !?? Ovo sam pripremio da pošaljem kao komentar i baš kada sam to htio učiniti, stranica se \"re-loadala\" i došao je ovaj naslov: \"Gospićki HGSS se tri sata probijao kroz snijeg do bolesne starice\" . . . A ja sam pripremio ovaj komentar : . Na \"Standardnom_u\" : \"Gospićki HGSS tri sata probijao se kroz snijeg do bolesne starice\" Na Hrvatskom : \"Gospićki HGSS se (je) tri sata probijao kroz snijeg do bolesne starice\" Dajmo se bar malo uozbiljimo. . Ovo je nakakvo čudo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.