Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sdp proziva vlast
Povratak na članak

Gospić: Uvodi se prirez od 10 posto, raste i cijena vrtića

Gradonačelnik Kolić poručuje kako je prirez namijenjen ulaganju – izgradnji novoga vrtića

Komentari 3

KA
karambita
17:25 02.04.2012.

Tako to biva kad konobar vodi matematiku

VL
OB
-obrisani-
19:30 02.04.2012.

A ništa bolji nisu i ovi SDP-ovci jer se samo valja prisjetiti kako to funkcionira u Zagrebu i Rijeci...

VL
BA
baš
20:42 02.04.2012.

Ne razumijem ništa. Svi hoće pomoć a svoje resurse nisu koristili. Što se mene tiče svima bi prirez bio isti. Samo veliki gradovi bi mogli imati drukčiji prirez, a veliki gradovi ne bi mogli biti dok iz vlastith sredstava ne mogu podmirivati jednake potrebe kao npr. Zagreb (ne pomoć države pa podmiruju). Tek kada svoje resurse opterete maksimalno onda i od države mogu tražiti dodatnu pomoć. Do sada se događalo da neki dobivaju a nisu imali prireza, a oni koji su ga imali maksimalno njima nisu htjeli dati. To je isto kao kada onome tko rasipa daješ, a onome tko čuva ne daš (još mu i uzmeš). Gdje je tu logika?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.