Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apokaliptični prozori
Povratak na članak

Gunja i dalje avetinjski prazno selo, građani u šoku i zapanjeni viđenim

Na ulicama je najviše pripadnika policije, vatrogasaca, HGSS-a i drugih službi koje rade na sanaciji terena. Provode se aktivnosti na dezinfekciji terena, a u centru je postavljen i veliki plastični rezervoar s pitkom vodom.

Komentari 4

DE
Dejan1000
16:16 29.05.2014.

Zbog ovih poplava Vlada je trebala podnijeti ostavku.

VL
EV
evropljanin
18:23 29.05.2014.

tragedija za mijestane kao i za zivotinje.jnima svima treba velika pomoc.

VL
MX
Mister X
20:01 29.05.2014.

Gunja i dalje avetinjski prazno selo, a građani toga sela ( ne seljaci ) u šoku i zapanjeni viđenim... jel nisu vjerovali do sada politici ili sami sebi ? Naravno da je velika tragedija treba velijka pomoć i mnogo radaada da se sve savlada ...

VL
MX
Mister X
20:04 29.05.2014.

Ako se eu ne isprsi muški jadna im majka što če im netko 5% štetu namiriti iz ove jadne bjedne državice ... Koja se bori sama sa sobom i sa svojim mozgovima Linič-arski !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.