Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVCI

Gorio kombi s 400 litara nafte, požar zahvatio okolne kuće

Ilustracija
Foto: Boris Roessler/DPA/Pixsell
20.08.2019.
u 16:16

Vatra je buktjela iz kombija, a gusti crni dim je vinuo u visinu i proširio se po cijelom naselju Novi Mikanovci.

Danas je oko 14 sati pokraj Vinkovaca gorio kombi zajedno sa spremnikom od 400 litara nafte te je požar zahvatio dvije okolne kuće. Vozilo je vozio 40-godišnjak iz Vrbanje.

Kako je priopćila tamošnja policija, u požaru nije bilo ozlijeđenih, ali je nanesena velika materijalna šteta, javlja 24 sata.

Kombi našičkih registracija je planuo zbog kvara na električnim instalacijama. Vatra je buktjela iz kombija, a gusti crni dim je vinuo u visinu i proširio se po cijelom naselju Novi Mikanovci.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:34 20.08.2019.

Kombi sa spremnikom od 400 litara goriva???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije