Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI NA TERENU

Lokaliziran požar kod Zatona

Airtractor
Igor Kralj/PIXSELL
18.08.2019.
u 17:24

Opožareno je oko osam hektara, a izgorjeli su nisko raslinje i borova šuma.

 Lokaliziran je požar koji u nedjelju oko 13.30 sati planuo kod Zatona u blizini Šibenika, doznaje se u nedjelju poslijepodne od zapovjednika šibenske JVP Volimira Miloševića.

Opožareno je oko osam hektara, a izgorjeli su nisko raslinje i borova šuma. 

"Požar je lokaliziran u 16.20 sati, a zračne su se snage s požarišta povukle oko 16 sati. Požar je obuhvatio površinu od 8 hektara niskog raslinja i borove šume", kazao je Milošević. Istaknuo je da na terenu ostaje 15 vatrogasaca koji će gasiti zaostala žarišta.

Požar je, uz dva Airtractora iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH, gasilo  25 vatrogasaca JVP Šibenik i Vodice, te DVD-ova Zaton, Vodice, Šibenik i Zablaće.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije