Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRTKA ZA ZBRINJAVANJE OTPADA

VIDEO Požar nedaleko od Oroslavja: Gorila plastika u tvrtki Eko Flor u Mokricama

Požar u Eko Floru
Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija
10.10.2023.
u 01:03

Na terenu su vatrogasci i policija, a vatra je stavljena pod kontrolu. Samo ponegdje tinja.

U ponedjeljak kasno navečer buknuo je požar u tvrtki Eko Flor u Mokricama koja se bavi zbrinjavanjem otpada, objavila je Facebook stranica Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija.

Tijek događaja: 

00:55 Kako doznajemo iz PU krapinsko-zagorska vatra je lokalizirana i stavljena pod kontrolu. Još na nekim mjestima lagano tinja, ali vatrogasci rade na tome da ju potpuno ugase. 

00:41 Od Zagorske javne vatrogasne postrojbe saznajemo da su vatrogasci još na terenu te da vatra još uvijek nije pod kontrolom. Doznajemo da u tvrtki ima i plastike, te da ona najvjerojatnije i gori. 

00:28 Dojavu o požaru Zagorska javna vatrogasna postrojba dobila je u 23.26 sati, a prema sada dostupnim informacijama, gori plastika. Na terenu su vatrogasci i policija, javlja portal Zagorje.com

VIDEO: Požar nedaleko od Oroslavja: Gori u Eko Floru u Mokricama, u tvrtki za zbrinjavanje otpada

Uskoro opširnije. 

VEZANI ČLANCI 

 

Komentara 13

Avatar Asterix
Asterix
00:35 10.10.2023.

Izgleda da se kod nas krenulo dosta ozbiljno u projekt zbrinjavanja otpada.

JU
juma
01:42 10.10.2023.

Kad nitko ne želi spalionicu otpada u vlastitom dvorištu, onda se otpad zbrinjava ovako. Umjesto da spaljivanjem kao u Europi dobivamo energiju, mi otpad zatrpavamo ili ga spaljujemo divlje pa onda još plaćamo vatrogasce da požar gase ili zdravstveno osoblje da zbrinjava ozlijedjene.

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
01:25 10.10.2023.

Nešto odjednom puno gori u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije