Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maras na Facebooku:

'Znat ćemo se tome oduprijeti, pa ukoliko treba i na ulici'

Gordan Maras
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
27.01.2016.
u 14:33

Premijer se "mora oglasiti u vezi jučerašnjeg skandaloznog marša u Zagrebu, koji su predvodili Bujanec i Tepeš te poruka koji su od tamo slali".

Potpredsjednik SDP-a i bivši ministar Gordan Maras na Facebooku je napisao da se premijer Tihomir Orešković konačno mora oglasiti, dok ministar branitelja Mijo Crnoja mora otići sa funkcije.  

"Očekujemo da će se to dogoditi u naredna 24 sata ili će SDP pokrenuti njegov opoziv u Saboru", napisao je Maras te ponovio riječi predsjednika stranke Zorana Milanovića sa današnje konferencije za medije. 

Za našu Hrvatsku

Maras je pozvao premijera Oreškovića i da se očituje o jučerašnjem prosvjedu branitelja gdje su se žalili protiv oduzimanja koncesije televiziji Z1 zbog govora mržnje. "Mora se oglasiti u vezi jučerašnjeg skandaloznog marša u Zagrebu, koji su predvodili Bujanec i Tepeš te poruka koji su od tamo slali, pogotovo vrijeđanja gospođe Mirjane Rakić kojoj su uručili četničku šajkaču samo zato što su ona i njezine kolege radili svoj posao i provodili zakon", piše Maras. 

Dodaje da će se znati oduprijeti takvim pojavama. "Znati ćemo se tome oduprijeti, pa ukoliko treba i na ulici predvodeći sve one koji žele zaštiti slobodu, toleranciju, antifašizam i sve one druge pozitivne vrijednosti na kojima počiva naša zemlja", napisao je Maras i svoj nadahnuti status završio riječima: Sloboda, solidarnost, pravda i prosperitet zauvijek. Za našu Hrvatsku. Živjela Hrvatska!

 

Gospodin Orešković se mora konačno oglasiti i ministar Crnoja mora otići iz Vlade. Očekujemo da će se to desiti u...

Posted by Gordan Maras on 27. siječnja 2016

>>Orešković o Crnoji: Popodne ćemo se naći pa ćete vidjeti moj stav i sve će biti jasno

>>Trebao bi pokazati više dinamičnosti, osmijeha i čvrstine

Komentara 36

A1
Ante_1964
14:44 27.01.2016.

Ne na ulicu mujezinoviću već u šumu,na ulici bi mogli dobiti batine usprkos vašem kadru u policiji,u šumi vam je mjesto,koja vaša Hrvatska? koji antifažizam? jeli to onaj koji je pobio na stotine tisuća Hrvata?,neš razbojniče

GI
gismund
14:50 27.01.2016.

maras...hahahaha

KR
krmnazabrana
14:51 27.01.2016.

Samo dajte. Jedva čekamo. Izađite i mi ćemo doći, ali ne praznih ruku. SMRT KOMUNIZMU SLOBODA NARODU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije