Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maras na Facebooku

'Oreškovićeva poruka Brkiću će vjerojatno biti: Keep calm and copy paste!'

Milijan Brkić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
24.02.2016.
u 11:44

Maras je na Facebooku spočitnuo Brkiću problem s plagijatom diplome

SDP-ov Gordan Maras osvrnuo se na Milijana Brkića kao HDZ-ov prijedlog za novog ministra branitelja i postupak oduzimanja Brkićeve diplome zbog plagijata.

– Poruka nakon imenovanja novom ministru branitelja od premijera Oreškovića će vjerojatno biti: Keep calm and copy paste! ‪#‎samoreforme‬– napisao je Maras na Facebooku.

Podsjetimo, nakon što je Tomislav Karamarko javno iznio Brkićevu kandidaturu za novog ministra branitelja iz Visoke policijske škole stigla je potvrda da će se opet pokrenuti postupak oduzimanja Brkićeve diplome zbog plagijata.

Visoki upravni sud u siječnju je pravomoćno srušio proceduru po kojoj je Brkiću bila oduzeta diploma, a sad će se postupak ponoviti prema proceduri.

 

Poruka nakon imenovanja novom ministru branitelja od premijera Oreškovića će vjerojatno biti: Keep calm and copy paste! #samoreforme

Posted by Gordan Maras on 23. veljače 2016

>> Ipak upitan kandidat za ministra branitelja? Brkića tek čeka razgovor s Oreškovićem

>> Ponovno se pokreće postupak oduzimanja stručnog naziva Milijanu Brkiću

Komentara 23

MR
mrakomgluhijem
12:22 24.02.2016.

....Zasto netko ne provjeri diplomske radove yugokmerskih politicara, maras, pusi, ostoja, opanak, pupy, milance, grbin itd, uvjerena sam da su 90 posto copy-paste (osim vjerojatno onih sa tehnickih fakulteta)?

DU
Deleted user
12:11 24.02.2016.

U 4 godine se nisi imao toliko reći ako u zadnje 4 sedmice,hajde nađi posao van politike kad si tako sposban?

DB
dbilic78
12:44 24.02.2016.

Vec mu fali vlast, sad ce se napokon morati zaposliti i raditi za normalnu placu, samo sto se nakrao pa ima zalihe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije