Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepirka

Mostovci napustili Sabor, Jandroković Bulju: Puno puta ste pokazali primitivizam

Miro Bulj i Gordan Jandroković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
28.06.2017.
u 16:53

Sabina Glasovac iz SDP-a rekla je da je Jandroković uvrijedio Bulja te da bi sam sebi možda trebao izreći opomenu

Zastupnici Mosta napustili su danas sabornicu nakon prepirke s predsjednikom Sabora Gordana Jandrokovića.

Prepirka je počela kada je Miro Bulj (Most) rekao da je premijer Andrej Plenković, koji je u Saboru podnio Izvješće o sastancima Europskog vijeća, uvrijedio zastupnike Mosta. Jandroković se nije složio da je bila riječ o uvredi.

- Vi ste svoj primitivizam pokazali puno puta, a nastavljate i dalje - rekao je Jandroković Bulju.

Nikola Grmoja (Most) potom je zatražio stanku od deset minuta zbog, kako je rekao, vrijeđanja zastupnika od strane predsjednika Sabora, no Jandroković je taj zahtjev odbio.

Sabina Glasovac iz SDP-a rekla je da je Jandroković uvrijedio Bulja izjavom o primitivizmu te da bi sam sebi možda trebao izreći opomenu.

Potom je stanku zatražio i Ivan Pernar (Živi zid), a Jandroković ju je ovaj put odobrio.

Komentara 77

PU
Pukovnik
17:16 28.06.2017.

Njonjo je zbog fenomena da je roden kao sisavac a nema kraljeznicu popot amebe cesto bio predmet istrazivanja. Njegova sposobnost penetriranja ljudi (cesta zrtva su predsjednici HDZ-a i njemu u bilo kojem obliku nadredeni) kroz i najmanje tjelesne supljine (cesti ulaz je anus) je u svijetu prirode nezapazen. Pratiti Njonju u njegovom prirodnom stanistu (tajne sobe u krcmama i hodnici Sabora i Vlade) je relativno jednostavno jer se moze lako naci trag sluzi i smrad sumpora.

DO
dopizdilomi
17:17 28.06.2017.

Jandroković, tako mlad, perspektivan, sa golemim stažom i iskustvom u ............... Gdje?

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
18:03 28.06.2017.

Ako ćemo iskreno, bulj je moralniji, pošteniji i bolji čovijek od ovog sto put, pustimo sad retoriku ophođenja, ova ulizica nema karakter čovijeka al ima prijetvorni jezik, a ta prijetvorna jezičina znamo i sami do kud nas je dovela, uostalomlom da dođe i do fizičkog obračuna bulj bi ga izmlatio al ono čisto pedagoški, nebi ga jako samo bi ga malo da mu pamet centrira, bulj koliko toliko predstavlja narod al ovaj poltron predstavlja samo sebe i nikog više, živio ti nama bulj sto godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije