Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Vlada izabrala državnog tajnika koji će brinuti o obnovi nakon potresa

Tomislav Ćorić imenovan je supredsjedateljem Zajedničkog povjerenstva za gospodarsku suradnju između Vlade RH i Vlade Republike Kazahstana, sukladno Ugovoru o gospodarskoj suradnji između dviju vlada.
25. veljače 2021. u 15:09 3 komentara 1020 prikaza
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Gordan Hanžek imenovan je u četvrtak državnim tajnikom Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, navodi se u priopćenju sa zatvorenog dijela sjednice Vlade.

zbog rasta novooboljelih Ipak neće svi otvoriti terase: Jedna županija traži produljenje mjera

Temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju Dalibor Šemper imenovan je predstojnikom Ureda potpredsjednika Vlade na razdoblje od četiri godine.

Na osobni zahtjev razriješena je pomoćnica ministrice regionalnoga razvoja i fondova EU Kristina Bilić.

Duška Kunštek razriješena je dužnosti pomoćnice ministra mora, prometa i infrastrukture te je, temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju, imenovana ravnateljicom Uprave unutarnje plovidbe u tom ministarstvu, na razdoblje od četiri godine.

Tomislav Ćorić imenovan je supredsjedateljem Zajedničkog povjerenstva za gospodarsku suradnju između Vlade RH i Vlade Republike Kazahstana, sukladno Ugovoru o gospodarskoj suradnji između dviju vlada.

LETVE, FRIŽIDERI, KNAUF... Petrinjci ušli u tajno skladište puno donacija: 'Rekli su da nema ništa, a otvorili tek kad smo zvali policiju'

Na osobni zahtjev razriješen je predsjednik Upravnog vijeća Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu Krunoslav Karalić, novim je predsjednikom imenovan Šime Mršić, a članom Jurislav Babić.

VIDEO: Gordan Jandroković: Vidio sam Stankovićevu objavu, potpuno ga razumijem

Zaprati kanal Večernjeg | Autor :

EKSKLUZIVNE SNIMKE
VIDEO Braća Mamić žive opušteno u BiH: Evo čime se bave u slobodno vrijeme
TIDAL
Glazba i zabava
Jeste li ikada čuli za TIDAL? Istražili smo sve što morate o njemu znati