Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog rasta novooboljelih

Ipak neće svi otvoriti terase: Jedna županija traži produljenje mjera

Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
25.02.2021.
u 14:37

Kako je izjavio načelnik Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije Joško Cebalo, tražit će od Nacionalnog stožera da se terase ugostiteljskih objekata ne otvaraju

Premijer Andrej Plenković danas je na sjednici Vlade najavio kako će se od ponedjeljka, 1. ožujka, najvjerojatnije otvoriti terase kafića, no Dubrovačko-neretvanska županija ipak se neće odlučiti na taj potez. 

Kako je izjavio načelnik Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije Joško Cebalo, tražit će od Nacionalnog stožera da se terase ugostiteljskih objekata ne otvaraju. Kao razlog naveo je nepovoljnu epidemiološku situaciju. 

"Posljednjih dana epidemiološka situacija se pogoršala", ustvrdio je i apelirao na stanovnike da se pridržavaju mjera, posebno one u općini Konavle u kojoj su glavni izvor širenja zaraze bila obiteljska okupljanja. 

VIDEO Prije godinu dana zabilježen prvi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj

"Moramo napraviti sve kako bismo spriječili rast krivulje i da sa što boljom epidemiološkom situacijom uđemo u novu turističku sezonu", dodao je.

Komentara 7

Avatar Idler
Idler
15:51 25.02.2021.

Pametno razmišljanje i dalekovidno !

SA
sargu123
16:44 25.02.2021.

Tamo je početkom mjeseca bila fešta sv. Vlaha. Eto im sad masovno okupljanje oko crkvi bez ikakve kontrole.

KO
kodamesepita
21:12 25.02.2021.

dubrovcani ne žele "us...ti " turističku sezonu zbog 3 kave vanka...pametni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije