Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Grlić Radman:
Povratak na članak

'Ako Milanović ima bilo kakvih dvojbi sa stožerom, može se obratiti Ustavnom sudu'

Ako predsjednik Republike ima bilo kakvih dvojbi u vezi s Nacionalnim stožerom koji je ostvario rezultate bez presedana u EU, onda mu je na raspolaganju Ustavni sud kojem se može obratiti

Komentari 19

MI
mirotvorac
22:38 01.08.2020.

Ovi brišu komentare i zato imaju desetke čitatelja.

VL
KP
kradoljub.profiter
06:38 02.08.2020.

Zar je tako teško napraviti jednu sjednicu i za 5 minuta riješiti problem ilegalnog stožera ili je stvarno prijevara u pitanju i ne želite biti krivi za ništa?

VL
Avatar Observer
Observer
00:50 02.08.2020.

Vidljivo je da kod vladajucih postoji tolika opsesija i zalaganje za ulazak Srbije u EU, ali u isto vrijeme ne znaju objasniti koji je tu interes Hrvatske, pored cinjenice da imaju zelju da opet budemo u zajednickoj drzavi makar se ona zvala i EU.

VL
Avatar southman
southman
15:42 01.08.2020.

Ne može jasnije !

VL
NN
nikola.nikola50@hootmail.com
06:13 02.08.2020.

Inece ti se u to razmes, nema samo on dvojbe vec i 90% gradjana zna da muljate, da je zakonodavno tijelo hrvatski sabor a vi ste nametnuli svoj stab i da ne kazem izvrsili drzavni udar

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
20:59 01.08.2020.

Zar nije Conte nedavno molio parlament da mu produže izvanredne mjere, po treći put. Slično je postupio i Perdo Sanchez u Španjolskoj, nekoliko puta molio parlament za produljenje izvanrednog stanja Njemačka ima Zakon o zaštiti od infekcija još od 2001 godine (Infektionsschutzgesetz), gdje je većina toga definirana, tako da ministar zdravstva može donositi odluke na saveznoj razini a u djelokrugu pokrajina, pokrajinske vlade...

VL
GR
gravitacija
15:48 01.08.2020.

I ja sam toga mišljenja ali ne mogu ništa. Koliko čujem neki privatnici pripremaju tužbe jer su ostali bez jako velike love zbog odluka i naređenja stožera.

VL
SA
sani1
22:17 01.08.2020.

Klaun

VL
IT
I-To
19:28 01.08.2020.

Nimije jasno kako sve bude u skladu ustava događaju nam se stvari koje niko nepamti a naš staro Jugoslovenski sve ima i spreman za izazove zakona .Samo vidim da u Zapadnim Državama za sve prave zakone a mi to imamo .Ko to vjeruje .

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
16:30 01.08.2020.

Gospodin Grlić-Radman izgleda ne razumije oko čega je problem. Sam stožer civilne zaštite sastavljen uglavnom od članova jedne stranke s ovlastima suspendiranja građanskih prava nije pravno uspostavljen na način kako bi mogao donositi punovaljane odluke. To se vidi od odluka koje se mijenjaju prema političkim potrebama jedne stranke pa sve do javnog izrugivanja vodstvu Sabora jedne članice Hrvatskog Sabora koja dolazi u romsko-indijskim maramama. Ne ulazim u to da li je gospođa pripadnica neke manjine ali odbijanje nošenja zaštitne maske i totalna nemoć gospodina Reinera da to spriječi je iskaz nedostataka kod osnivanja stožera i pravnog statusa preporuka/naredbi stožera. To je jako ozbiljna stvar jer ako će se dozvoliti da na primjer kod uspostave karantene svaka pripadnica neke manjine stavi na sebe neki folklorni simbol svoje manjine i odbija poštivati ozbiljne upute za očuvanje zdravlja jer joj se tako baš neće to bi moglo imati ozbiljne posljedice. Kakav ustavni sud, molim lijepo, to treba riješiti aktom o osnivanju stožera a ovu cirkusijadu u Saboru Poslovnikom o radu Hrvatskog Sabora i njegovim izmjenama. I svakako treba izbjegnuti daljnje izrugivanje gospodinu Reineru ili moguće iznošenje gospođe bez maske iz prostorija Sabora.

VL
NE
neboiznadzagreba2
19:23 01.08.2020.

Za ovog Agroproteinkinog miša, kojeg su izvukli iz tko zna kakve vreće stočnog brašna, Milanović je gospodin predsjednik i neka se suzdrži od dociranja izabranom predsjedniku.

VL
DU
Deleted user
15:56 01.08.2020.

Radnane predaj na uvid javnosti dokumente koji dokazuju korupciju u diplomaciji, zbog čega je pošten čovjek dobio otkaz zato što je sve prijavio DORH-u.

VL
PE
penelopea28
16:20 01.08.2020.

Prebolesni fasistodini pamfleti, taman jedem ostatke od rucka, prestala sam citati da se ne ispovracam. Pozivam gradjane da ne slusaju ove bolestine, nista od toga vam nije istina, vi to na zalost ne znate, posto su vama zamraceni mediji, aa mi sto zivimo na zapadu u civilizaciji i te kako znamo. Dakle EU-ropska unija vam se raspala i bankrotirala i to vam je 300% tako i nikako drugacije ne moze biti. U Njemackoj vam je sve zivo bankrotiralo, a sada se kolju po zemlji u vezi ove zadnje afere oko elektronskog placanja, Angela Merkel i njena vlada su upetljani u aferu u pljacki 2 miliarde eura, od njih se morate distancirati u najsirem mogucem luku. To vam je sve teska mafija nacista, fasista, islamiskih terorista. Ovdje u CH su uhvatili jednoga mafijasa koji je pristao suradjivati sa polciijom, veli da je njemacki jezik drugi po redu jezik MAFIJE, osim italijanskoga. Ne bezvezne mafije, ono sto mi nazivamo mafijom, nego prave pravcate mafije na globalnom nivou, mafijaskih klanova, oni drze citavu EU-ropsku uniju, zajedno sa islamskim teroristima, Berlin drze 5 mafijaskih obitelji sa Bliskoga istoka, a znate kakve su njihove obitelji, sa po sto clanova klana mafije. I tako vam je u citavoj EU-ropskoj uniji, Hravtsku drzi italijanska mafija, oni su prisutni u citavoj regoji, dakle nista ne smijete vjerovati ovome kradezevcu, to su vam sve izmisljotine i lazi.

VL
DU
Deleted user
16:17 01.08.2020.

Malo građana danas u Hrvatskoj vjeruje u pravu državu i neovisno sudstvo! Ustavni sud je produžena ruka vladajućih.Institucija u koju se imenuju kumovi,partijski drugovi i kolege. Kao da Milanović ne zna s kim ima posla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.