Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vijeće za vanjske poslove
Povratak na članak

Nalaz negativan: Grlić Radman morao na testiranje jer je bio na sastanku sa zaraženim kolegom

Austrijski ministar vanjskih poslova Alexander Schallenberg pozitivan je na koronavirus, a moguće je da se zarazio na sastanku s kolegama iz Europske unije u ponedjeljak u Luxembourgu. Zaražena je i belgijska ministrica Sophie Wilmès.

Komentari 5

TR
Tripoli
11:45 17.10.2020.

A zakaj on mora na testiranje..a drugi u samoizolaciju..ha Capak..i Beros..a i Alemka?

VL
LA
Lažnipovjesničar
11:51 17.10.2020.

Auuuuuu, središnjca HDZ-a najveće žarište virusa u Zagrebu, bježite ljudi iz Zagreba ili neka vam dragi bog na pomoći ako vjerujete u boga. A ako ne vjerujete jabi ga isto vam se piše.

VL
PR
Proleter99
11:25 17.10.2020.

Nakon sastanka Europskog vijeća u utorak...zarazeni coronom : Alexander Schallenberg- Austrija (ministar vanjskih poslova), Ursula von der Leyen (predsjednice Europske komisije), Sanna Marin-Finska (premijerka), Sophie Wilmes-Belgija (premijerka) !! Znao sam da je Ćaća..glavni izvor virusa u hrvata...!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.