Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborni sabor

Goran Dodig ostaje na čelu HDS-a

Goran Dodig
Marko Prpic/PIXSELL
24.09.2017.
u 10:52

" HDS neće podlijegati populističkim temama kojima je naša politička scena zagušena"

Prof.dr.sc. Goran Dodig ostaje i naredne četiri godine na čelu Hrvatske demokršćanske stranke-HDS, jednoglasno su odlučili stranački izaslanici na jučer održanom 3. Izbornom saboru održanom u Zagrebu.

Saboru se odazvalo 90% izaslanika kojima je dosadašnji predsjednik Goran Dodig podnio izvješće i zatražio povjerenje za novi mandat. 

"HDS ima dva saborska zastupnika, Klub zastupnika s partnerima, te čini parlamentarnu većinu. Na lokalnim izborima povećan je broj vijećnika i lokalnih dužnosnika. U razmrvljenoj političkoj sceni u Hrvatskoj HDS ima prostora za daljnji rast. Pred Strankom je ustrojavanje lokalnih organizacija diljem Hrvatske što će biti jedan od glavnih zadataka novog, znatno pomlađenog vodstva stranke. HDS neće podlijegati populističkim temama kojima je naša politička scena zagušena već će otvarati konkretne probleme, tražiti rješenja i  nuditi odgovore. Jedan od takvih problema sigurno su preniske plaće velikog broja Hrvatskih građana", priopćeno je iz stranke. 

Za zamjenika predsjednika izabran je Branko Hrg, a za podpredsjednike dr.sc.Jozo Rogošić, Davor Vukmirić i Toni Turčinov. Glavni tajnik ostaje Petar Kaćunko. Izabrano je i Veliko vijeće, te ostala tijela Stranke.

Komentara 6

DU
Deleted user
12:29 24.09.2017.

Sretno poštovani gospodine Dodig!

NV
NV
13:01 24.09.2017.

Najpotkupljiviji a istodobno najprefinjeniji političar u hr u zamazivanju očiju.

LU
lukathereem
12:20 24.09.2017.

to je pravi čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije