Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kada su čuli govor

Goran Beus Richembergh: Neki su zastupnici već požalili što su glasali za Reinera

goran beus richembergh
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
29.12.2015.
u 12:14

Beus Richembergh tvrdi kako mu je jedan zastupnik nacionalnih manjina nakon sjednice rekao kako bi se za predsjednika Sabora trebalo glasati nakon što održi govor

HNS-ovac Goran Beus Richembergh tvrdi kako su neki saborski zastupnici odmah nakon glasanja za predsjednika Sabora Željka Reinera požalili što su mu dali glas nakon što su čuli njegov govor. 

Naime, Beus Richembergh na svom Facebooku profilu napisao je kako mu je jedan zastupnik nacionalnih manjina nakon sjednice rekao kako bi se za predsjednika Sabora trebalo glasati nakon što održi govor. 

– Jučer mi jedan kolega zastupnik nacionalnih manjina, koji je glasao za izbor Željka Reinera, veli: "Trebalo bi u Poslovnik Hrvatskog sabora unijeti odredbu da se o kandidatu za predsjednika glasa nakon što održi govor." Kako ono veli Inoslav Bešker, "poslije glasanja nema kajanja"... – napisao je HNS-ovac. 

Podsjetimo, novoizabrani predsjednik Sabora Željko Reiner kazao je u svom govoru da će promijeniti ime Sabora u Hrvatski državni sabor, što su mu mnogi zamjerili. 

>> Stjepan Radić je u govorima Sabor nazivao isključivo Hrvatski državni sabor'

 

Jučer mi jedan kolega zastupnik nacionalnih manjina, koji je glasao za izbor Željka Reinera, veli: 'Trebalo bi u...

Posted by Goran Beus Richembergh on Monday, December 28, 2015

Komentara 126

BU
Bulaba
12:29 29.12.2015.

Jao, Tahiroviću, jao Emire...da ti nisi taj manjinski zastupnik, a sad si i kao Milanović počeo pričati sam sa sobom? Što je bre Tahiroviću, da te ne žulja lustracija?

AN
aniva
12:28 29.12.2015.

Zašto se ovim gubitnicima daje toliko prostora? Od njihovih "istina" boli glava. Zašto ne kaže ime i prezime tko mu je to rekao. Nego kao Milanović i Stazić "neki". Tko su ti neki. Oni imaju svoje ime i prezime. Recii pa neka se očituje, a ne neki ovo, neki ono. Ljudi izgubili ste idete u opoziciju i pomirite se s time. Rezultati bi vam bili i gori da je na HDZ za mandatara kandidira nekog drugog, a ne Karamarka. Vi ste svoje pravo lice pokazali u slučaju "Prgomet". Gdje ste blamirali čovjeka. Zato šutite pokrite se ušima i siđite s političke scene, jer nam je muka od vas. Pustite mlade ljude koji nisu tako isfrustrirani, da smo šire govor mržnje i pocjenjivanja. Valjda se i nas obične ljude nešto pita.

SA
samur777
12:31 29.12.2015.

uhljeb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije