Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć izbjeglicama

Google donirao milijun eura, pomoći možete i vi na google.hr

google donacija
Foto: Google
17.09.2015.
u 09:25

Najveća izbjeglička kriza pogodila je Europu, Bliski istok i Sjevernu Afriku od Drugog svjetskog rata

Google se pridružio pomaganju u najvećoj izbjegličkoj krizi koja je pogodila Europu, Bliski istok i Sjevernu Afriku od Drugog svjetskog rata i donirao milijun eura organizacijama koje pružaju himanitarnu pomoć na terenu. Pozivaju građane da i sami pomognu ako mogu i žele i donacijom olakšaju rad s izbjeglicama. 

To možete učiniti pomoću widgeta zatamnjenom crnom bojom na vrhu stranice www.google.hr.

>>  Izbjeglice će cijepiti, a bolesne slati u bolnicu

Komentara 10

GA
galico
09:40 17.09.2015.

Ima u Hrvatskoj jako puno ljudi lišenih svih sredstava za život... U pozadini se dogovara rasprodaja svih resura kroz TTIP ,TISA i TPP

Avatar hladnokrvni_poludivljak
hladnokrvni_poludivljak
09:37 17.09.2015.

meni treba donacija.. :(

DU
Deleted user
16:58 17.09.2015.

najbolje da europa donira 100 mil eura za prekooceanske karte i naseli ameriku. Tada google moze da pomogne iz "prve ruke"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije