Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predizborni zahtjevi od nove vlasti
Povratak na članak

GONG: Tražimo borbu protiv korupcije, građanski odgoj u školama i reformu izbornog zakonodavstva

S obzirom da je za jedan mandat u jednoj izbornoj jedinici potrebno osvojiti više glasova nego u drugoj izbornoj jedinici, trenutačno je ugrožena jednakost biračkog prava, govore

Komentari 6

Avatar rubinet
rubinet
11:27 01.07.2020.

A ja tražim od Gonga samoraspuštanje i prekid djelatnosti. (Tražio bih ja od Gonga,pomirljivije, objektivnost i napuštanje ljevičarske platforme i nastavak rada,ali oni neće na to pristati...)

VL
DU
Deleted user
11:50 01.07.2020.

Do kuda sežu utjecaji Maje Sever. Prvo ona izmisli nekakvu aferu, Stanković to potpiše i Bernardić od njih pokupi sve šalabahtere o aferi. Onda Gong preuzme "dokumentaciju" od SDP-a, a Damira Gregoret sa samog koruptivnog mjesta napravi reportažu i razgovore s odabranim članovima SDP-a, prerušenim u seljake, radnike i slučajne prolaznike i tako to počne.

VL
DU
Deleted user
12:11 01.07.2020.

"građanski odgoj"? To ideološko indoktriniranje smo imali u vrijeme SFRJ-a, nikad više!

VL
NA
narko
11:53 01.07.2020.

A tko su ovi? Politička stranka koja se nikad i nigdje ne kandidira a htjela bi da drugi provode njihove ciljeve. Imali smo mi i neke referendumske inicijative za popravak izbornog zakonodavstva pa su ovi bili PROTIV. I sad traže popravak 5 dana prije izbora. Kako prozirno i kako jeftino

VL
Avatar mofo
mofo
11:48 01.07.2020.

Nisu li ovi za nadzor glasanja, a ne za zahtjeve prema nekoj buducoj vladi?

VL
ZO
zola
16:43 01.07.2020.

Izađite na izbore

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.