Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekshibicionist

Goli Nijemac šetao rivom, sad je kod suca za prekršaje

Riva
ilustracija
10.10.2014.
u 11:51

Zgrozio je prolaznike koji su negodovali a među kojima su bila i djeca

Gol-golcat preko splitske rive u četvrtak oko 20.10 sati prošetao se 33-godišnji njemački državljanin. Zgrozio je prolaznike koji su negodovali a među kojima su bila i djeca.

Policijski službenici su ga uhitili i doveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Slijedi njegovo dovođenje na Prekršajni sud zbog počinjenja prekršaja naročito drskog i nepristojnog ponašanja.

>> Skinuo se na sudu pa gol šetao po Puli

>> Latvijac u pijanom stanju gol šetao po stadionu RNK Split

Komentara 4

SI
simeeee
12:47 10.10.2014.

Ako pederi mogu paradirati po splitskoj rivi, mogu i goli njemci!!! Ko smo mi da uskraćivamo prava manjini- njemačkim nudistima!!!

IV
ivanjoksimovic
12:18 10.10.2014.

Od Nemaca me nista ne cudi. Divljacki narod kojem ni kraljevi nisu umeli da koriste escajg, a jedva da ume i premijerka. Sta drugo ocekivati od obicnog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije