Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlada popustila
Povratak na članak

Golf u šumi: odlučivat će općine

Lokalci će sami procjenjivati što žele na svom terenu.

Komentari 3

GV
golub Vaso
13:24 02.03.2018.

golf je u nas pseudonim za 300 apartmana i 10 hotela

VL
JU
jutarnji
12:41 02.03.2018.

@ploto@ ne baljezgaj. Po tvome, idemo samo najbliže nama, Slovenija ne bi imala niti jedno drvo s obzirom koliko imaju golf terena po šumama. Odi do Mokrica i Otočca, Bleda pa vidi i onda trabunjaj.

VL
PL
@ploto@
08:50 02.03.2018.

Golf u šumi ,znači devastaciju šuma jer se golf igrališta tretiraju jakim pesticidima.Još jedna u nizu svinjarija koje nam podmeću globalni lihvari,a domaći korumpirani poslušnici odrađuju.U pozadini su nečiji interesi,a za to pitajte Martinu Dalić,vanjsku suradnicu MMF-a,trenutno na posudbi uu RH Vladi sa posebnim zadacima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.