Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo probilo rokove
Povratak na članak

Golf na Srđu: državi prijete tužbom zbog pogreške u studiji

M. Holy tražila je da studija sadrži i projekt turističke zone, Zmajlović je tražio da se taj dio izbaci, a sud je rekao da je ta odluka bila pogrešna

Komentari 7

GE
Georgina56
00:43 15.10.2016.

Sramota grada. Pa nije cudo sto nas investitori izbjegavaju. Mi bi da dodju daju novce i nista ne zarade!! Pa gdje toga ima. Sramota reci da se ljudi 10 godina navlace s administracijom oko dozvola. A samo par kilometara dalje na bosanskoj strani pocinje gradnja hotela i vila. Mi cemo i dalje masovni turizam s kruzerima i turistima koji mozda pojedu kuglu sladoleda. Umjesto da produzimo sezonu da se otvore nova radni mjesta mi filozofiramo koja je namjera investitora sigurno ce zgrnuti milione. Bijedno!

VL
SA
sampras
01:23 15.10.2016.

golferi zauzimaju previše kvadrata po grlu. a oko Dubrovnika nemamo viška kvadrata.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
09:29 15.10.2016.

nije bitno da država propada - glavno da veliko trgovišće može igrati golf

VL
GV
golub Vaso
07:49 15.10.2016.

vrli investitori i kupljeni političari planiraju da građani plate dovođenje cijele infrastrukture za njihovo brzo bogaćenje i trovanje vode koju pijemo

VL
Avatar comparator
comparator
22:44 14.10.2016.

Nekako ne mogu zamisliti travu na tim terenima koji su prepuni škrapa i kamena i gdje je svaki kamen prštao od granate koje su padale oko nas i vjerujem kako još ima koja neeksplodirana granata koja je koji puta pala pod kosinom .Navijam da Dubrovnik od svakog projekta ima koristi jer su mi mnogi dragi dečki tamo poginuli i bili ranjeni i to smo radili za one protjerane iz Konavlja i tako uskog teritorija na tom dijelu Hrvatske. Mislim da javnost ne zna pravu priču i ako se netko želi obogatiti na teret Hrvatske onda projekt treba obustaviti .

VL
TO
toljaga22
20:33 14.10.2016.

a renata suša?

VL
Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
21:23 14.10.2016.

Mirko Budiša?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.