Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koji folirant!

Godinama glumio infarkt kako ne bi platio račune u restoranima

jelo,objed,portal
Duško Marušić/PIXSELL
23.03.2013.
u 17:23

Britanac Jeremy Heath (46) godinama je simulirao srčani udar kako bi nakon obilnih obroka u restoranima izbjegao njihovo plaćanje

Glumljenje infarkta postala je posve uobičajena i rutinska aktivnost 47-godišnjem Britancu Jeremyju Heathu koji joj je pribjegavao punih pet godina kako bi izbjegao plaćanje oborka u restoranima. Health bi se pretvarao da ima srčani udar nakon završetka obroka pa bi, piše Telegraph, osoblje restorana pozvalo hitnu pomoć koja bi ga odvela u bolnicu. Tamo bi se ustanovilo da mu je zdravstveno stanje dobro te bi ga liječnici otpustili kući.

Na djelu je uhvaćen nakon što je u jednom danu u dva različita ugostiteljska objakta odglumio lažne srčane napadaje. Snimile su ga nadzorne kamere zahvaljujući kojima je kažnjen sa šest tjedana zatvora.

>>Zamijenili ga s nacistom: Glumac dobio tužbu protiv Independenta

 

Komentara 2

DU
Deleted user
12:36 24.03.2013.

Car !

DU
Deleted user
14:18 24.03.2013.

javni rad za javno dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije