Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADIO KAZNENU PRIJAVU

Gnjusna priča iz Vodica: Muškarac (41) uhodio mladu djevojku, evo kakva mu kazna prijeti

U Vodicama turista osjetno manje nego prošle godine
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
30.07.2020.
u 09:57

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku.

Nakon policijskog istraživanja u vodičkoj postaji, policija je utvrdila da je osumnjičeni 41-godišnjak u Vodicama od lipnja pa do 29. srpnja ustrajno pratio i uhodio oštećenu djevojku kako bi s njom uspostavio neželjeni kontakt.

Takvo njegovo ponašanje kod oštećene 19-godišnjakinje izazvalo je tjeskobu i strah za osobnu sigurnost, zbog čega je 41-godišnjak u konačnici prijavljen policiji.

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom osumnjičenim za nametljivo ponašanje na štetu 19-godišnjakinje, piše portal ŠibenikIN.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku. Za kazneno djelo nametljivog ponašanja predviđena je zatvorska kazna u trajanju od godine dana.

Ključne riječi

Komentara 15

AR
ArtHouse
11:28 30.07.2020.

Svjet je sve sterilniji i jadniji.

BO
bolnaistina
10:21 30.07.2020.

Zato nam osuđeni ubojice šeću špicom i ispijaju kavu poput onog starca

Avatar Edgedancer
Edgedancer
13:15 30.07.2020.

Takvih nedohebanih debila ima popriličan broj, ne bi vjerovali... bit će neki nadobudni "poduzetnik" ... ili jedan od onih "bogomdanih zadovoljivača žena". Svinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije