Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Glovo krenuo i u Splitu: potpuna transformacija domene brze dostave

Iz udobnosti svog doma kupite bilo koji proizvod s trenutnom isporukom i platite ga putem aplikacije debitnom ili kreditnom karticom, ili ako vam je draže, gotovinom.
30. rujna 2019. u 12:21 1 komentara 474 prikaza
Glovo
Pogledajte galeriju 1/3

Grad Split ovih će dana zažutiti Glovo dostavljači i na svaku vašu lokaciju – dom, ured, plažu, apartman, hotel – dostavljati sve što vam zatreba. Olakšavaju svaku situaciju, razveseljavaju vas i čine život ljepšim u svako doba dana i noći.

POSLA NE MANJKA Dostavlja se sve, hrana, kava, lijekovi - čak i seks pomagala

Već od ponedjeljka isprobajte ovu fenomenalnu uslugu i riješite bilo koju nezgodnu situaciju. Aplikacija Glovo i njeni dostavljači Gloveri imaju jedinstveni cilj – ispuniti gotovo sve vaše želje i potrebe. U rekordnom vremenu stvorit će vam svježe kroasane ili sokove za trudnice (i one koji to nisu), dostavit će hitno potrebnu poslovnu dokumentaciju, biciklirat će kroz cijeli grad da bi na vrata voljenih isporučili buket cvijeća za godišnjicu, rođendan ili pomirenje. Svakako su tu i ozbiljnije situacije – dostava lijekova bez kojih ne možemo ili „krizne“ situacije na proslavama kad nestane pića, hrane, bilo čega, čak i – kondoma.

Glovo | Autor :

Iz udobnosti svog doma kupite bilo koji proizvod s trenutnom isporukom i platite ga putem aplikacije debitnom ili kreditnom karticom, ili ako vam je draže, gotovinom. Aplikacija je svojevrsna tehnološka tržnica koja korisnicima omogućava naručivanje i slanje bilo čega, od hrane i namirnica do farmaceutskih proizvoda i dokumenata. Pri tome, Glovo se udružuje sa raznovrsnim spektrom poslovnih subjekata uključujući restorane, pekarnice, supermarkete, ljekarne, poslovne centre koji putem mreže kurira, tzv. Glovera, isporučuju njihove proizvode u roku od nekoliko minuta.

Policajci s dječakom koji je naručio pizzu tako se to radi Dječak pozvao policiju da mu dostave pizzu. Reakcija policajaca iznenadila je mnoge...

Kako bi rasteretili gradske prometnice, te u brzom roku izvršili ekološki osviještenu dostavu, Gloveri kao sredstvo isporuke osim automobila koriste bicikle i skutere.

Teo Širola, generalni manager za Glovo Hrvatska objašnjava viziju približavanja praktičnosti tehnologije svima, dajući im pristup vlastitom gradu stvarajući pritom prilike za zaradu tisućama Glovera: „Uvjerili smo se da je Glovo potpuna transformacija domene brze dostave u Hrvatskoj. Nakon iskustva u preko stotinu gradova u 20 zemalja i tri kontinenta – sad smo sigurni i spremni za Split.“

A1
BRZINA JE VRLINA
3 razloga zašto je 5G tehnologija bitna za budućnost gaminga
  • Avatar neidemdalje
    neidemdalje:

    Jedino im je osijek kost u grlu...tu je eldorado dostavljača koji rade za siću na crno i u glavnom sve bez računa...