Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA:
Povratak na članak

Globalne zalihe dovoljne da nadoknade izgubljenu saudijsku naftu

„Trenutno prema našim saznanjima svijet ima dovoljno komercijalnih zaliha da pokrije smanjenu opskrbu... na srednji rok", izjavio je ruski dužnosnik.

Komentari 2

DU
Deleted user
14:14 16.09.2019.

Ovo nema veze sa realnošću i služi samo da bi se mogla povisti cijena nafte. Ta rafinerija proizvodi naften derivate iskljućivo za potrebe saudijskog tržišta i nema veze sa proizvodnjom sirove nafte!!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:24 16.09.2019.

amerika dnevno spali skoro 22 mil barela. tako da ovih velikih nekoliko 'stotina milijuna barela' strateških rezervi u svijetu znači da će bez saudijaca svijet bez brige izdržati najviše tri mjeseca, bez da osjeti ikakve promjene. a čemu onda tolko veličanje američke proizvodnje nafte, kad potroše dvaput više nego što proizvedu? i još ih predstavljaju kao ozbiljne izvoznike... zamislite vi to, izvozite, a još više uvozite...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.