Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA MASON
Povratak na članak

Glavni urednik, novinar i direktorica portala 7dnevno optuženi za pokušaj iznude oftalmologa Nikice Gabrića

Cigoj i M. Dekanić su kazali da materijal koji imaju neće objaviti ako Gabrić oglasima svoje ili drugih tvrtki ne popuni osam stranica 7dnevno. On na to nije pristao

Komentari 3

ME
Meter
22:13 16.07.2021.

Ucjenjivači nisu novinari

VL
DU
Deleted user
19:30 16.07.2021.

Doznali smo priču o masonima, ne o teoriji zavjere, iz samo jednog razloga, kriva loža je u pitanju!

VL
DU
Deleted user
18:25 16.07.2021.

Masoni zakonski ne mogu ništa onima koji glume masone pa si kupuju stupnjeve. Ovdje je bilo kako vidimo puno toga. Ucjena, umiješanost visoke državne funkcije kao i podrška drugih ljudi ne bi li se laž razotkrila. Čini mi se da je Nikica Gabrić tu lažnu grupu razjurio ako se dobro sjećam. Ne vjerujem da bi se on kao ugledan čovjek bavio prevarama i sebe i drugih. Rekla bi da je on daleko, daleko iznad tih lažnjaka iliti kopija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.