Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDGRAĐE KIJEVA
Povratak na članak

Glavni tajnik UN-a potresen prizorima u Ukrajini: 'Vidim svoje unuke kako bježe u strahu. Rat je ludost u 21. stoljeću'

Antonio Guterres zatim je posjetio Buču, drugo predgrađe Kijeva, gdje su Rusi, prema optužbama Ukrajinaca, počinili ratne zločine. Tijekom poslijepodneva sastat će se s predsjednikom Volodimirom Zelenskijem.

Komentari 5

Avatar Bud Humski
Bud Humski
21:51 28.04.2022.

Zao mi je ukrajinskog naroda koji neduzan ispasta za glupost svog tragikomicara i za pohlepu "prodavaca demokracije", ali... Gospodine glavni tajnice UN-a, kad ste zadnji put bili u Yemenu, ili u Siriji, ili u Libiji, ili u Afganistanu... da ne nabrajam dalje? Da zamislis malo svoju obitelj na jednom od mnogobrojnih mjesta pod vedrim nebom, na jednom od tih mnogobrojnih mjesta gdje su nekad kuce stajale... Tamo gdje je "obrambeni savez" NATO ikad bio, tamo vise ni trava ne raste...

VL
MH
Max.hr
13:52 28.04.2022.

Japanci imaju vježbe na granici Rusije.Danas je Japanska vojska modernija jača od Ruske,a imaju i više vojnika kao i stanovnika a i pokupovali sve ultra brze raketice,najnovije aviončiče a imaju i četiri nosača aviona.Dakle vratiti će Sjeverni teritorij bez obziraa što kaže Ruski medo.

VL
DU
Deleted user
12:50 28.04.2022.

Rat je ludost uvik, ne samo u 21. stoljeću.

VL
BL
blekpanther
14:26 28.04.2022.

Ludost je čuditi se očima šta vide a nepoduzimati ništa, već čekati neće li se Ukrajinci predati! Niš od tvoje organizacije, nikad ništa konkretno ni pametno niste učinili!

VL
DU
Deleted user
11:21 28.04.2022.

Slažem se izjavom da je rat u 21. stoljeću ludost. Jedino što mi nije jasno zašto do te spoznaje nije došao u Iraku, Siriji, Afganstanu, Libiji, Kongu, itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.