Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'tražio je seks'

Glavni tajnik srbijanske vlade seksualno napastovao službenicu?!

silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
10.05.2014.
u 22:47

Novak Nedić navodno je seksualno uznemiravao tajnicu komisije L.J.

Tajnica komisije za vrijednosne papire u srbijanskoj vladi optužila je generalnog tajnika tog državnog tijela da ju je seksualno uznemiravao i prijetio njenoj obitelji. Službenica L. J. optužbe o maltretiranju Novaka Nedića iznijela je predsjedniku komisije Zoranu Ćiritoviću i ostalim članovima tijela u veljači, javlja Blic.

Ona je, neposredno prije sjednice na kojoj se trebalo razmatrati njeno razrješenje, poslala službeni mail u kojem je navela da je od tadašnjeg pomoćnika glavnog tajnika ''trpjela najozbiljnije oblike mobinga'' . L. J. tada je priznala da je Nedić ''politički lobirao za njeno imenovanje''.

- Jedini razlog za moje razrješenje je pritisak od strane Novaka Nedića. Od kako sam postavljena na mjesto tajnice komisije, on me je seksualno uznemiravao i primoravao da stupim u odnose s njim - napisala je L.J. te dodala da je i njoj, ali i članovima njene obitelji učestalo prijetio.

- Nisam željela stupiti ni u kakav odnos s gospodinom Nedićem pa je pokrenuo proceduru za mojim razrješenjem - kazala je.

Nakon što je poslala mail kolegama, postupak protiv nje je obustavljen, a Nedić još uvijek nije odgovarao. Niti kazneno niti profesionalno. Glavni tajnik Vlade tvrdi da je sve čista laž.

- Bože sačuvaj. To je potpuno naopaka priča. Netko mi želi naškoditi. Zovite je, siguran sam da će vam sve demantirati. Možemo i da se vidimo svi zajedno - kazao je Nedić novinarima Blica.

Predsjednik komisije Zoran Ćirović priznao je da se L.J. žalila da da je s njom razgovarao o optužbama. Kaže da je sve završilo na tom razgovoru te da ona nije razriješena dužnosti. Priznao je i da Nedić nikad nije pozvan na odgovornost.

Komentara 2

DU
Deleted user
07:47 11.05.2014.

To je prava "regionska vest". To nama treba.

Avatar njafio
njafio
14:31 12.05.2014.

hehehe kojim se glupostima vi bavite umesto da objavite kako Todorić prenosi kompletnu imperiju u Srbiju, šta je sexualno uznemiravanje ... jel to silovanje, napastvovanje ili sexualni odnos u kome dotična ćuti dok joj se razvija karijera, ali kad dođee do otkaza tek tada objavljuje na sva zvona...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije