Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE

Todorić: Glavni cilj treba biti spašavanje svih radnih mjesta

Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
16.05.2017.
u 09:03

Ivica Todorić za Nacional je komentirao krizu u Agrokoru

Glavni cilj trebao bi biti spasiti Agrokor i sva radna mjesta u kompaniji, da tvrtke iz sustava Agrokora nastave uspješno poslovati. A jednako je važno riješiti problem s dobavljačima, izjavio je Ivica Todorić za Nacional

Riječ je o prvoj njegovoj službenoj izjavi nakon izbijanja krize u Agrokoru.

"O poslovanju Agrokora tjednima se plasiraju neistine. U koncernu nema nepokrivenih zaduženja, može se dokumentirati ulaz i izlaz svake kune, a ukupna zaduženost i vrijednost koncerna su u balansu" sukus je zaključaka koje je Todorić nedavno iznio u razgovoru sa svojim osobnim savjetnicima.

Todorić je uvjeren da to može dokumentirati i kada procijeni da je došlo vrijeme, o svim tim detaljima bit će spreman javno progovoriti.

Komentara 56

ČE
četvrti
11:41 16.05.2017.

Strateg Mosta g Miro Bulj je rekao da je u Agrokoru kriminal, da je Todorić lopov i da ga treba zatvoriti..... Ne znam zašto se to ne učini? Zašto se troše novci na plaće zaposlenih u DORH-u, u policiji, u Saboru, u Vladi, u revizijskim kućama, u sudstvu, u medijima.... zašto se troši vrijeme na ove komentare? Neka vlada samo onaj koji unaprijed sve zna, Miro Bulj. I eventualno Nikola Grmoja i Božo Petrov. Ostali kuš!

ZG
zgblabla
09:38 16.05.2017.

ok najgore od svega mi je kada o agrokoru govore neki politićari npr. maras,vrdoljak itd ....ljudi "zavidnog"radnog staža.

Avatar krcedolac
krcedolac
11:00 16.05.2017.

Locirati, uhititi, transferirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije