Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOJKOT HRT-A
Povratak na članak

Glavašević o HRT-u: Recimo nasilnicima da to što rade nemaju pravo činiti našim novcima i u naše ime

Glavašević govori da jedini način da spase svoje dostojanstvo jest da podnesu ostavke.

Komentari 6

DU
Deleted user
17:21 27.02.2019.

Jesenti milu bigulicu, HRT-ovci, a posebno gazda im Bačić Kazo, nadrapali su načišto. Naime, prije nekoliko dana u prosvjed protiv HRT-a uključila se kao suza moralno čista čelna čeljad iz tzv. Amsterdamske koalcije u liku i djelu vitezice od Gunje Mrak Taritaš Ančice, viteza od Uljanika Miletić Bokija, Beljak Šokrea zvanoga Pajser i dične gospoje Puljak Marijančice koja sama za se tvrdi da je pametna. Sada eto nam među prosvjednicima i Glavašević Bokija zvanoga Laprdalo. Još kad se nezadovljnicima pridruže i vrli "građanski aktivisti" Raukar Urška i Matula Vilček, HRT-ovcima će umah postati jasno čija mati crnu vunu prede. Ako se u subotu ne okupi barem milijuanprosvjednika, slobodno me nazovite traktoromn IMT 539 deluhe.

VL
CR
croban1111
15:43 27.02.2019.

Bojane ne laprdati.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
15:09 27.02.2019.

Recimo manjincima da nemaju pravo biti verbalno nasilni prema većini!

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
16:09 27.02.2019.

Bojanče od prijedora vraćaj Thule nosač.

VL
MA
markro3
18:48 27.02.2019.

Ljevičarskim debilima nebi trebalo davati toliko medijskog prostora. Ali to je demokracija. Neka liječe svoje bolesne komplekse i frustracije zbog naše države.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.