Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korjenite promjene
Povratak na članak

Glavaš uvodi promjene u HDSSB-u: Takvo nešto nikada nije viđeno u Hrvatskoj

Stranka će djelovati putem povjerenika. Nećemo imati županijske, gradske ni općinske odbore, nego povjerenike od najnižih razina, mjesnih odbora i gradskih četvrti, pa do županija. Novina je da predsjednik stranke imenuje i razrješava povjerenike, a naročito je bitno da su oni potpuno samostalni u političkom radu, uz obvezu poštivanja programa stranke i statuta. Oni sastavljaju liste, u što se predsjednik neće miješati. Takvu slobodu nema niti jedna hrvatska politička stranka - pojasnio je on.

Komentari 9

Avatar mama mia
mama mia
14:35 03.10.2017.

Uz domoljublje ste nas ko guske očepurali domoljublje i domoljuba nam pun kufer

VL
Avatar mama mia
mama mia
14:31 03.10.2017.

Glavaš ima zasobom već mnogo toga što svijet nije čuo ni vidio sramote da se cijela Hrvatska javnost mora sramiti a onda prešo u obične cirkusante i još mu nije dosta izljubio se sa prijateljem Šeksom i misli da je sad sve zaboravljeno Slavonijo inati se bio je slogan vidimo kud nas inat doveo obično kljuse

VL
DU
Deleted user
13:52 03.10.2017.

Ova slika plaši

VL
PR
pritiskovic
14:43 03.10.2017.

Don Vito Corrleone o "političkom poštenju"... :-)

VL
SX
sudbina x
15:30 03.10.2017.

Tako će Glavaš biti jedini koji će birati povjerenike i jedini će ih otpuštati i jedini kome će ti povjerenici odgovarati...E jebem te demokracijo...

VL
SI
sifoklop
18:53 03.10.2017.

Čovjek načisto " odlepio". Prošlo je tvoje vrime Da si pametan šutio bi u kutu i grickao oteto ali nisi. Ako se tebe ne pitako da si muerte.

VL
Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
13:16 03.10.2017.

Nedaj se Branimire. Ti si hrvatsko olicenje nevinosti i Hrvatski general koji je flaštere upotrebljaval na hrvatski nevino viteški način. Imamo Hrvatsku.

VL
MI
Mimizo
13:17 03.10.2017.

glavaš je početak hdssb a i da sena vrijeme povukao iz politike stranka bi i danas bila respektabilna pogotovo u slavoniji a i na državnom nivou

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.