Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Glavaš: U Hrvatsku ću se vratiti samo uzdignute glave

Siguran je da će pred pravosudnim tijelima RH obraniti svoju čast i čistoću Domovinskog rata.
01. srpnja 2010. u 15:02 14 komentara 3 prikaza
branimir glavaš
Foto: Arhiva VL

Niti bilo koji moj odvjetnik pregovora, niti sam ih ovlastio da u moje ime pregovaraju o uvjetima uz koje bih se vratio u Hrvatsku i stavio na raspolaganje pravosuđu - priopćio je Branimir Glavaš komentirajući pojedine medijske napise. Njegovim je braniteljima, dodao je, poznato da je nepravomoćna presuda Županijskog suda u Zagrebu za ratni zločin u Osijeku 1991. "nezakonita i nepravedna" te da on ne prihvaća nikakav kompromisni dogovor kojim bi se "zamaskirao i prikrio petogodišnji neutemeljen politički pokrenut i vođen kazneni progon".

- Naglašavam da ću se u Hrvatsku vratiti samo uzdignute glave jer još uvijek vjerujem da hrvatsko pravosuđe neće podleći i odluke donositi na temelju ispolitiziranih i plaćeničkih medijskih pritisaka - poručio je.

Ostvare li mu se očekivanja, dodao je, siguran je da će pred pravosudnim tijelima RH obraniti svoju čast i čistoću Domovinskog rata.

- Ako se to ne dogodi, što teško mogu vjerovati, tada hrvatska javnost treba znati da je zemlja koju sam stvarao, časno branio i sa svojim suborcima obranio, za mene samo neugodna prošlost - zaključio je Glavaš.

Učenici prvog dana škole
POTVRDILO MINISTARSTVO
Stigla je konačna odluka: Učenici idu na tjedan dana dulje zimske praznike ove godine
Zaklada Novo Sutra
Altruizam, a ne egoizam
Projekt koji će pogurati čitavu generaciju mladih
  • -obrisani-:

    Nažalost Branimire, nemaš nikakve šanse akose vratiš u Hrvatsku. Masončine su tebe već osudili bez obzira na sve, a i sam vidiš šta rade od svetog ,obrambenog domovinskog rata ! Ti ceš završiti u zatvoru, a Stanimirović i njegova bratija ... prikaži još!a će nositi kravate i primati iz hrvatskog proračuna po 30 ak tisuća kuna mjesečno. PravDa ? kako kome

  • -obrisani-:

    Generale,sačekaj još malo da se padne ova kriminalna vlas HDZa....

  • xPhoto:

    Možeš ti i u zatvoru dizati glavu koliko želiš, i nemoj se bojati neće ti biti sigurno gore nego onima civilima koje ste mučili i ubijali.