Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantira odvjetnika

Glavaš: Ne pregovaram ni o predaji ni o povratku u Hrvatsku

branimir glavaš
Arhiva VL
30.06.2010.
u 19:17

Glavaš kaže da nikad nije rekao da se neće vratiti u Hrvatsku i da se nada da će drugostupanjski sud donijeti pravednu odluku.

Branimir Glavaš, koji je u bijegu u BiH već 14 mjeseci, demantirao je navode svog odvjetnika Veljka Miljevića da želi pregovarati o predaji, odnosno o povratku u Hrvatsku.

Glavaš kaže da nikad nije rekao da se neće vratiti u Hrvatsku i da se nada da će drugostupanjski sud donijeti pravednu odluku.

Ovih se dana očekuje objava presude Vrhovnog suda koji može potvrditi presudu Županijskog suda u Zagrebu kojom je Glavaš osuđen na 10 godina zatvora, preinačiti odluku o kazni ili ukinuti presudu i postupak vratiti na početak.

Ključne riječi

Komentara 6

ST
standup
23:51 30.06.2010.

ma drzí se ti Generale,..necé ni ovi Udbasí...dugo..., Lustracija Komunjara od EU je jedan od \"naglasénih\" zahtjeva...., pa cémo viditi PravDa-u...!??!

OB
-obrisani-
19:29 30.06.2010.

Nemoj se ni vraćati! Učini nam uslugu! Dosta je takvih heroja!

SM
smjeskoh
20:13 30.06.2010.

Hrvatska sramoto, ostani tamo gdje jesi ako te žele. Nama ne trebaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije