Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Glavak: Procesu uvođenja eura treba pristupiti polako

"Prošle godine prvi puta smo imali suficit, država je više zaradila nego što je potrošila. Vrlo dobro se upravlja financijama i približavamo se mastriškim kriterijima", rekla je Glavak

Komentari 5

RI
ribar110
15:43 04.05.2019.

A tko ste vi gospođo Glavak?Vidim Vas kako virite iza svačijeg ramena i klimate glavom na ono što ti isti govore.Vi nemate blage veze sa ekonomijom,tu ste gdje jeste jer ste bili dobra i poslušna.

VL
MI
midea
17:05 04.05.2019.

imali smo suficit ?? matematika im je svijetska , država ne plati dugovanja i onda ima suficit !

VL
SO
Somelier
15:29 04.05.2019.

Kada pomislim da Slovačka, Kosovo i Crna Gora imaju Euro onda mislim da gospođa Glavak ne zna o čemu govori. Jedini razlog zašto još nemamo euro je pljačka turista. Početkom sezone uvijek jača Kuna tako da umjetno jačamo BDP a ustvari na kursnim razlikama varamo turiste i ostale goste.

VL
SU
sunce12345
20:34 04.05.2019.

Normalno Hr treba oduzeti sve što je čini suverenom,a onda svi trebamo hrvati iseliti...hdz sramota u što se pretvorio....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.