Naslovnica Vijesti Hrvatska

Glasnoviću blokiran Facebook profil, on tvrdi: 'Internetom i dalje haraju jugozomboidi'

Dok se istina sustavno blokira ili iskrivljuje, internetom i dalje haraju jugozomboidi i boljševički sotonisti s lažnim profilima. Toliko o slobodi govora, poručio je Željko Glasnović
17. travnja 2018. u 09:43 69 komentara 1333 prikaza
željko glasnović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Željko Glasnović na Twitteru se požalio kako mu je blokiran Facebook profil.

Željko Glasnović Veselo u Saboru Glasnović donio štikle i tange za vladajuću koaliciju i Glavaševića

– Dragi prijatelji, Facebook mi je blokiran prošli tjedan. Dok se istina sustavno blokira ili iskrivljuje, internetom i dalje haraju jugozomboidi i boljševički sotonisti s lažnim profilima. Toliko o slobodi govora! – napisao je na Twitteru Glasnović.

Glasnović nije otkrio zbog čega mu je blokiran profil na Facebooku, no njegova objava izazvala je brojne reakcije na Twitteru.

Željko Glasnović i Anka Mrak Taritaš dan žena u saboru Glasnović: Čestitam svim ženama što trpe manijake. Mrak Taritaš: Budite svoje Sabor Glasnović: Kad biste čitali medije mislili bi da je najveća unutarnja prijetnja Zdravko Mamić Kolaž sabor Burna godina Pogledajte najurnebesnije trenutke u Saboru 2017.
  • istjerivackomunista:

    Glasnoviču Mi Hrvati smo žilav narod i Sotonisti svih orjentacija če tu izgubiti gebis.Oni nas se oje i zato nas mrze.Marx nas je napadao i vrijeđao pa parkirao u paklu.Istočnjaci klali nas pa trktor bojna odleti.Tako če biti i ovaj ... prikaži još! puta poslije bitke za našu slobodu opet če Lusi otiči podrezanih rogova.

  • kacavenda:

    Bravo generale, samo jako

  • Lovre42:

    Najzanimljiviji su ovi jugozombiji koji ne mogu spavati od mržnje prema svemu Hrvatskom.Pa stvarno, dajte otiđite u neku vuko...... gdje ćete biti sretni.