Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saborski zastupnik

Glasnoviću blokiran Facebook profil, on tvrdi: 'Internetom i dalje haraju jugozomboidi'

željko glasnović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
17.04.2018.
u 09:43

Dok se istina sustavno blokira ili iskrivljuje, internetom i dalje haraju jugozomboidi i boljševički sotonisti s lažnim profilima. Toliko o slobodi govora, poručio je Željko Glasnović

Saborski zastupnik Željko Glasnović na Twitteru se požalio kako mu je blokiran Facebook profil.

– Dragi prijatelji, Facebook mi je blokiran prošli tjedan. Dok se istina sustavno blokira ili iskrivljuje, internetom i dalje haraju jugozomboidi i boljševički sotonisti s lažnim profilima. Toliko o slobodi govora! – napisao je na Twitteru Glasnović.

Glasnović nije otkrio zbog čega mu je blokiran profil na Facebooku, no njegova objava izazvala je brojne reakcije na Twitteru.

Komentara 69

IS
istjerivackomunista
10:04 17.04.2018.

Glasnoviču Mi Hrvati smo žilav narod i Sotonisti svih orjentacija če tu izgubiti gebis.Oni nas se oje i zato nas mrze.Marx nas je napadao i vrijeđao pa parkirao u paklu.Istočnjaci klali nas pa trktor bojna odleti.Tako če biti i ovaj puta poslije bitke za našu slobodu opet če Lusi otiči podrezanih rogova.

KA
kacavenda
10:11 17.04.2018.

Bravo generale, samo jako

DU
Deleted user
10:02 17.04.2018.

Liberalni yugofasizam na djelu.Ne daj se generale,istina je voda duboka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije