Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetnje ruske diplomacije
Povratak na članak

Glasnogovornik Vlade RH dao podršku Večernjakovom novinaru: Zbog prijetnji su nadležna tijela promptno reagirala

Imperativ demokratskog društva je osigurati novinarima uvjete za neometan, siguran i profesionalan rad, poručio je u utorak premijer Andrej Plenković u povodu Svjetskog dana slobode medija

Komentari 6

PA
Pahor
17:39 03.05.2022.

Rusi su izgubili kompas, to divlje, to grize sve oko sebe, pjeni se, prijeti... ko nasi " komsije" ako ne i gore

VL
KO
Kolibri
18:38 03.05.2022.

kad se pogleda čime se sve bave nije ni čudo što ukrajina nije porobljena za tjedan dana. tko još čita novine u zemlji na margini i kome je to uopće bitno?

VL
Avatar uputnik
uputnik
16:31 03.05.2022.

Nedavno si Hasane bio u društvu dotičnog rusa i tužio mu se što ti je onemogućen pristup ruskoj propagandi sa RT i sputnika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.