Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medijska manipulacija
Povratak na članak

Vatikan: Papa nije otvoren za legalizaciju gay brakova

Medijske interperetacije paradoksalne su i manipulativne, tumači Lombardi nakon natpisa da se papa "otvorio" rješavanju tog problema

Komentari 11

ST
stomugromova
19:57 05.01.2014.

To su sve manipulacije Rothschilds medija i NWO.Samo šire laži i jednoumlje preko svojih bezbrojnih medijskih centrala.

VL
MR
Mr. Right
20:43 05.01.2014.

Konacno jedna normalna izjava koja je u okvirima stajalista katolicke crkve.

VL
PE
peace7
21:04 05.01.2014.

Kada bi on to legalizirao mogao bi slobodno okačiti kopačke o klin i dobio bi otkaz od šefa.U Bibliji sve piše u Rim8 i jao onome tko se toga ne drži pa bio on i papa.

VL
DU
Deleted user
21:00 05.01.2014.

I ne vidim razlog da Sv Otac uopće govori o gayevima, po Bibliji je to grijeh i tu se više nema što reći

VL
DU
Deleted user
20:36 05.01.2014.

e jesu se levati i liberali raspisali, te Papa Franjo ovo, te Papa Franjo ono, ne bi me čudilo kad bi napisali da je Papa Franjo rekao da ne treba ni u crkvu ići, dosadni su više uglavnom čujem da da su usa katolici popihdili i da im je dosta ovog latinoamerikanizma više, a oni financiraju RKC u najvećem iznosu, pa se njihov glas u Vatikanu ne može zanemariti, btw i meni je dosta da Sv Otac pere noge nekom tamo talijanskom narkomančini koji je sebe u to doveo svojom obješću

VL
ZA
zagy11
21:46 05.01.2014.

kao da je papa maloljetan,a mi maloumni pa on ne zna što govori,a mi što čitamo ! papa je rekao što je rekao...svatko normalan zna to pročitati i razumjeti ! ..i nisu nam potrebni nikakvi tumači njegovih riječi : bilobilo da se radi o biskupima ili novinarima.

VL
KO
Križ od suza
19:55 05.01.2014.

Na žalost otvoren je za nečastivog jer će uskoro Sv. Sakramenti biti izobličeni i promjenjeni do neprepoznatljivosti. Gospodina više neće biti u Domu Gospodnjem gdje će se klanjati zvijeri i legalizirati grijeh. Neka nam je svima dragi Bog na pomoći.

VL
TM
tesla moj ponos
15:08 06.01.2014.

E sad ću se ja zgroziti nad svim komentarima koje eto "prisilim" sebe pročitati. Rekao bih da je Crkva postala nepotrebna jer Bog je 1856. godine poslao Nikolu Teslu nakon kojeg je svjetlo obasjalo cijelu planetu korak po korak, u zadnje vrijeme se znanje širi brzinom svjetlosti. Crkva je ostala na voštanici i svećenicima koji blještavilom svoje odjeće zasljepljuju puk od kojeg je većina stvarno siromašna i nema pristupa informacijama ili ne želi primati informacije, ide linijom manjeg otpora. Ne razmišlja. Ne razmišljaju zašto su došla računala i zašto je crkva bila jaka dok ih nije bilo. Crkva je trebala biti i bila je dok je čovjek imao samo nju kao izvor znanja. A ona je itekako koristila neznanje i držala vlast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.