Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stana Zekić iz Rajeva Sela:

Glasat ću za Milanovića. Pa on mi je obnovio kuću. A i moj sin zove se Zoran

15.12.2014., Rajevo Selo - Premijer Zoran Milanovic sa ministricom Ankom Mrak-Taritas i ministrom Gordanom Marasom obisao poplavljena mjesta u Slavonskoj posavini.
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/2
17.12.2014.
u 18:10

Moj zet jako poštuje premijera. Usto, moj sin koji živi u Sloveniji također se zove Zoran, kaže baka Stana

Ovotjedni premijerov obilazak poplavljenih područja županjske Posavine ostat će zapamćen i po njegovu zagrljaju sa Stanom Zekić iz Rajeva Sela. Zoran Milanović je, naime, prilikom dolaska u obnovljenu kuću odmah pružio ruku 76-godišnjoj baki Stani i zagrlio je. U sljedećih 10-15 minuta boravka u kući još je u nekoliko navrata nježno zagrlio svoju domaćicu, a novinari su komentirali da je tim činom, rijetkim u javnosti, premijer ipak pokazao da nije tako hladan. Bila je to i prilika da se svi prisjete obilaska Gunje u vojnoj amfibiji kada je s Ray Ban naočalama razgledao nastalu štetu. Vojska je tada u amfibiji odvezla i desetak većinom starijih osoba, ali Milanović im nije prišao ni popričao s njima.

– Vidjela sam Milanovića puno puta na televiziji, ali ovo je prvi put uživo. On mi je super. Ostat će mi taj dan zauvijek u sjećanju jer mi je obnovljena kuća, a i zato što mi je premijer bio u njoj – kaže baka Stana. Ističe kako se Milanović najviše zanimao za obnovu, radove, koliko je sve trajalo i koliko je dobro obavljeno.

– Mogu reći samo da je sve super napravljeno i sada je sve bolje nego što je bilo prije. Prezadovoljna sam. Hvala državi, hvala Milanoviću, hvala radnicima koji su radili na mojoj kući – u dahu izgovara baka Stana, dodajući kako će na sljedećim izborima sigurno glasati za Milanovića: – Pa on mi je obnovio kuću, a i moj zet ga jako poštuje. Usto, i moj sin, koji živi u Sloveniji, zove se Zoran.

Baka Stana sada čeka namještaj obećan od države, a u proljeće će biti stavljena i fasada na kuću. Do tada će dane provoditi u dvorišnoj prostoriji. Živi sama, a kako nema mirovinu, preživljava obrađujući vrt i uz pomoć djece. Na proljeće će opet zasaditi vrt čije je plodove ove godine odnijela Sava.

>> Opet se požalila Milanoviću, a on joj odgovorio: Ni moj pod se još nije osušio

Komentara 40

ME
Merlin
18:21 17.12.2014.

o bože, tuge, jadna bakica. ona niti ne zna da smo MI ti koji smo joj obnovili kuću, mi, porezni obveznici plus svi oni koji su donirali lovicu Crvenom križu i gdje sve ono još ne. ali nema veze, neka tebi kuća bakice, samo strašno i tužno je to što ti nemaš pojma da je bilo po Zokiju, i Pusićki, ti kućice ne bi tako skoro vidjela. ako ikad.

MO
mojazemlja
18:21 17.12.2014.

Bravo baba.Milanović dao pare iz svog džepa!

DU
Deleted user
18:26 17.12.2014.

Da nije tuzno, bilo bi smijesno...sirota zenica u kojoj je zabludi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije