Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
parlament prihvatio Bradyjev amandman
Povratak na članak

May dobila 'mandat' da ispregovara bolji dogovor o Brexitu

S 317 glasova 'za' i 301 'protiv' zastupnici su u utorak navečer izglasali amandman N, konzervativnog zastupnika Grahama Bradyja kojim se traže 'alternativna rješenja' za tzv. backstop, tvrdu granicu između Sjeverne Irske i Republike Irske

Komentari 15

PR
prajdali100
00:15 30.01.2019.

Nema više pregovaranja .Što sad ? Britanci, čitaj Englezi, se ponašaju ko razmažena derišta.

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
23:29 29.01.2019.

Od kud god da Britanci bježe, trebamo i mi! Oduvijek su bili nacija koja je znala komu se prikrpati, kad promijeniti strane i kad napustiti brod koji tone. Kroz cijelu povijest su se provlačili kao pobjednici, a da nikad nisuu bili ni dobri ni hrabri. Follow the Brits!

VL
DU
Deleted user
03:01 30.01.2019.

Što prije da se ova Diktatorska I robovlasnička tvorevina kriminalaca zvana EU raspadne u tisuću djelova. Ujedno treba kriminalnu organizaciju privatne vojske UN ukinuti i to pod hitno. EU tvorevina pljačkaša i birokrata čiji čelnici bivaju posjednuti u fotelje bez ikakvih izbora. ( navodno tajnim glasovanjem koje je toliko tajno da se ne objavljuje tko je glasovao....kakva sprdnja). Velike je to ga**d koja želi uzeti svim Evropskim državama njihovu suverenost i tretirati ih kao najobičnije robove. Tko nas je prevarom i lažiranim rezultatima referendums i promjenjenih pravila brojanja glasova uveo u ovu Uniju trebao bi beskrajno gorjeti u paklu. Za početak bi javno vješanje bilo zadovoljavajuče. Dolje smeće od EU i Kalergi plan.

VL
ZI
zimerman
05:55 30.01.2019.

Dakle EU je postala tvorevina iz koje se nikom ne dozvoljava izaći. Kad Englezi nemogu da se riješe ovog Europskog jarma kako ćemo mi mali narodi ,ovo sve me podsjeća na bivšu Jugoslaviju.

VL
ZI
zimerman
05:48 30.01.2019.

Narod je glasao i izglasao Brexit a sada ga globalisti potpomognuti sa domaćim ljevicarima poništavaju, sramota ,sramota

VL
SL
spusti_loptu
00:09 30.01.2019.

Hm, ako od Brexita ne bude nista, koja ce se druga drzava usudit napustiti UE?

VL
SL
spusti_loptu
00:09 30.01.2019.

Hm, ako od Brexita ne bude nista, koja ce se druga drzava usudit napustiti UE?

VL
Avatar dzambo
dzambo
00:30 30.01.2019.

Jos samo da Italija I Spanija izadju bilo bi to ''odlicno''....pocetak kraja...nemozes ti samo sa ''stampanjem'' novca odrzati nesto kao sto je bila Yuga....vise nacija, I puno vise razlicitog govornog podrucija a ionak previse je drzava u Europi da bi se to sve ''poslozilo'' a Ekonomije svih tih drzava su toliko razlicite od jakosti do slabe ekonomije...I na kraju jos ''samo 2 a mozda 3 drzave sa Zapada da izadju I to je to....

VL
TH
than
00:13 30.01.2019.

A sa kime će ispregovarati to nešto "bolje" kada je EU već rekla da bolje od ovoga ne mogu dobiti ? Činjenica je da su Englezi otvorili usta više nego što mogu progutati. Nisu oni više kolonijalna sila, a nakonnn izlaska iz EU će postati jedan problematičan otočić (Škotska i S. Irska će postati ogroman uteg U. Kraljevstvu) koji će nakon nekog vremena opet moliti tu EU da ih prime, kao što su to molili i prije.

VL
TM
trade_mark
23:30 29.01.2019.

ma šta se*u ti englezi... da su htjeli već su mogli smisliti 10 alternativnih planova i dati ih may na tanjuru. ali ne žele nego odugovlače i nadaju se da će netko popustiti i raspisati novi referendum jer su shvatili da su u g*vnima do grla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.