Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO NA FEJSU

Milijan Brkić se oglasio o 2. krugu izbora: Ne budimo 'Juda' u svojoj Hrvatskoj

Milijan Brkić
Foto: Josip Regović/Pixsell
1/7
28.12.2019.
u 22:18

Dotakao se i Zorana Milanovića rekavši kako je imao priliku, a iza sebe je Hrvatsku ostavio podijeljenu na njihove i naše, lijeve i desne. Brkić smatra kako je Milanović Hrvatsku ostavio na koljenima

Povodom drugog kruga predsjedničkih izbora, koji će se održati 5. siječnja 2020., na svome Facebook profilu oglasio se i Milijan Brkić, potpredsjednik Hrvatskog sabora i HDZ-a, koji se priključio stožeru Kolinde Grabar-Kitarović, a bit će zadužen za koordinaciju na terenu Hrvatske, BiH te dijaspore.

U objavi je pozvao građane na glasanje rekavši kako u drugom krugu odlučujemo o sudbini Hrvatske i budućnosti naše djece.

Dotakao se i Zorana Milanovića rekavši kako je imao priliku, a iza sebe je Hrvatsku ostavio podijeljenu na njihove i naše, lijeve i desne. Brkić smatra kako je Milanović Hrvatsku ostavio na koljenima

'Zoranu Milanoviću Tito je ispred Tuđmana. I zato ne budimo "JUDA" u svojoj Hrvatskoj. Budimo ponosni na našu Hrvatsku koja nije SLUČAJNA DRŽAVA. U kojoj se samo odlukom Zorana Milanovića na naše branitelje šalju specijalci i skrnave prostori naše katoličke Crkve. Ne budimo “JUDA” ni u ime sjećanja na one poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje koji nisu više s nama. Zbog njihove žrtve danas dišemo i uživamo slobodnu i demokratsku Hrvatsku' - dodao je Brkić. 

Napisao je i kako je domovina ona koja se temelji na svehrvatskoj pomirbi s početka ‘90-ih te ona koju je zagovarao Franjo Tuđman. U toj se Domovini, kako kaže, poštuju tradicionalne vjerske i moralne vrijednosti, obitelj i domoljublje.

Brkić je dodao i kako Hrvatska može naprijed samo ako je razvijena zemlja s perspektivom. Ona bi trebala biti usmjerena na bolju budućnost svih nas, bez podjela i destrukcije.

Brkić ističe kako je Hrvatska prepoznatljiva zahvaljujući našoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović. Za kraj je naglasio kako je: 'Glas za Kolindu Grabar Kitarović je glas za NAŠU JEDINU I VJEČNU HRVATSKU'.

VIDEO 'Škoro nije kandidat ekstremne desnice, moguće je da mu birači podrže Milanovića'

Komentara 303

JA
jackiechan3
22:27 28.12.2019.

Milanovic se nije udostojio docekati ni Svetog Oca papu u HNK-u kad je dosao u Zagreb! I takav bi sutra predstavljao Hrvatsku u svijetu?

BO
Bojance
22:30 28.12.2019.

vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada! Par dana PR-ovski prepravljenog Milanovića ne može poništiti i zaboraviti na 4godine najgoreg premijera u povijesti...

MO
Morany
22:31 28.12.2019.

Najbolji opisa zorana milanovica dao je zoran milanovic - saka jada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije