Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Glas Podravine i Prigorja danas na novom i osvježenom webu

Foto: Glas Podravine
1/2
PR
Autor
PR članak
02.03.2018.
u 09:49

Dosadašnje vizualno rješenje web stranice, kao i njena sama praktičnost iziskivali su svojevrsni 'update' pa smo odlučili krenuti ispočetka i predstaviti javnosti nov, lijep, funkcionalan i prije svega profesionalan web dizajn novinskog sajta – objasnio je Goran Obran, glavni urednik Glasa Podravine i Prigorja.

Glas Podravine i Prigorja, jedan od najstarijih županijskih tjednika koji već 68 godina redovito izlazi na području Koprivničko-križevačke županije, danas je krenuo s novim projektom.

Riječ je o novoj web stranici na kojoj su posljednjih mjeseci intenzivno radili svi u redakciji Glasa, zajedno sa stručnjacima iz Touche, tvrtkom iz Koprivnice koja se uspješno bavi dizajniranjem i održavanjem web stranica.

- Dosadašnje vizualno rješenje web stranice, kao i njena sama praktičnost iziskivali su svojevrsni "update"; pa smo odlučili krenuti ispočetka i predstaviti javnosti nov, lijep, funkcionalan i prije svega profesionalan web dizajn novinskog sajta – objasnio je Goran Obran, glavni urednik Glasa Podravine i Prigorja. S njim se slaže Adela Zember, glavna urednica portala Glasa Podravine i Prigorja. Kako kaže, današnji multimedijalni svijet zahtjeva od novinskih redakcija praćenje ukorak sa sve bržim protokom informacija pa se ideja novog portala zapravo nametnula sama od sebe.

- Živimo u svijetu u kojem je vrijeme dolaska informacije od samog događaja do čitatelja postalo nevjerojatno kratko i zbog toga ni mi kao novinska redakcija, koja i dalje živi i radi za tiskani medij, ne možemo ignorirati važnost kvalitetnog portala – kazala je Adela Zember. Dodala je kako dosadašnje rješenje više nije moglo opravdavati sve veće zahtjeve korisnika koji u svom informiranju uvelike koriste društvene mreže i dijeljenje sadržaja, kao niti marketinške zahtjeve klijenata.

Novi Glas Podravine i Prigorja donosit će videosadržaje, stalni live stream Radija Glas Podravine kao i bogate fotogalerije svih aktualnih događaja.

- Pri odabiru novog izgleda weba iznimno nam je bilo važno zadržati ozbiljnost novinskog sadržaja koji prije svega informira, a tek onda zabavlja čitatelja.

Nismo htjeli pokleknuti pred sve jačim utjecajima marketinga koji brojne news portale pretvaraju u šarene mozaike fotogalerija sa šturim informacijama i koji postaju toliko zasićeni šarenilom da je sve teže pronaći vijest – zaključio je Goran Obran.

Nova web stranica Glasa Podravine i Prigorja svakodnevno će donositi aktualnosti iz svih gradova i općina Koprivničko-križevačke županije, kao i fotoreportaže sa sportskih događanja. Istovremeno će donositi iscrpni pregled svih kulturnih i zabavnih događanja, te redovito objavljivati priče zanimljivih ljudi iz cijele županije, kao i upozoravati na moguće nepravilnosti u radu mjerodavnih službi na svim razinama. Bit će tu i ekskluzivnih reportaža koje će samo novinari Glasa Podravine i Prigorja donositi, a sve s ciljem postizanja cjelokupnog informiranja čitatelja.

- Želja nam je postati svojevrsni "one-stop sajt" na kojem će naši čitatelji dobiti sav info koji ih u tom tjednu zanima – zaključila je Adela Zember.

Komentara 2

Avatar Celzijus
Celzijus
11:46 02.03.2018.

Glas Podravine u vlasništvu komunističke partije i jakšićlanda. Moreš mislit kolko tu bude relevantnih vijesti.

PV
prcko.vitamincic
16:08 03.03.2018.

čista propaganda komunjara... ni Gebels im nije ravan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?