Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katastrofalna situacija u bolnicama
Povratak na članak

GLAS: Neka Beroš hitno riješi stanje u zdravstvu ili podnese ostavku

Upozoravaju da je stanje hrvatskog zdravstvenog sustave alarmantno, a priče koje već danima dolaze iz hrvatskih bolnica, posebno iz KB-a Dubrava, su zastrašujuće.

Komentari 4

ED
edvardl
13:20 29.10.2020.

Tko ili kaj je to "Glas"?

VL
AM
amun6
14:09 29.10.2020.

Beroš? kaj on dovel zrastvo u ovu situaciju, kolko me pamet služi uletio je kad je krenula kriza. šta niste prethodne ministre prozivali a sad se čak ni Imunološkog ne sjetite ( možda ne znate čemu služe strojevi smješteni uu njihovim zgradama) . vi ne nudite pomoć samo dižete hajku da bi sebe uzdigli i nije vas briga za posljedice.

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
16:18 29.10.2020.

Šteta dobar i radišan vjerojatno i stručna osoba ali našao se u političkim vodama gdje večina ministra mora voditi stranačku politiku .ranačku politiku .

VL
VE
verica2
14:17 29.10.2020.

Lešinari! Nikad ništa dobro niste napravili, a sad, u ovako tragičnoj situacij,i samo čekate gdje će iskrsnuti kakva nevolja da se skupite kao hijene nad lešinom. Kako vas nije sram?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.